VIDEO Traģiskā avārija Raņķu pagastā: vietējie atklāj savu versiju par notikušo (4)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Piektdienas, 3. novembra, vakarā Kuldīgas novada Raņķu pagastā uz autoceļa Kuldīga-Skrunda-Embūte ceļu nesadalīja divi "Audi" spēkrati. Diemžēl avārijā bojā gāja visi četri cilvēki, kas atradās abos spēkratos, vēsta raidījums "Degpunktā".

Šosejas posmā, kas ved no Skrundas uz Kuldīgu, nesen ieklāts jauns segums – pirms aptuveni gada tika renovēts asfalts un pārkrāsoti horizontālie ceļa apzīmējumi.

Par spīti uzlabojumiem, pagājušās darba nedēļas izskaņā piedzīvots smagākais ceļu satiksmes negadījums apkaimes vēsturē. Īsi pēc plkst. 21. "Audi A4" 19 gadus vecais vadītājs tuvojās no Kuldīgas puses un iebrauca līkumā, kas vijas gar autobusu pieturu "Ieras". Pasažiera sēdvietā atradās 17 gadus veca meitene.

Tajā pat brīdī pa pretējo joslu tuvojās "Audi A6" spēkrats, kur sēdēja vīrietis un sieviete.

Vietējais iedzīvotājs atklāj, ka cilvēkiem bija nedaudz pāri 30 gadu vecumam un viņi bija apprecējušies. Policija vēl izmeklē negadījuma apstākļus, bet pagaidām vietējie ir diezgan pārliecināti par to, kā liktenīgajā vakarā notika sadursme.

"Audi A4" esot apmeties uz sāniem, bet palika uz asfalta, savukārt "Audi A6" markas spēkrats atradās grāvī.

Versijai, ka "Audi A4" vadītājs iebrauca pretējā joslā, piekrīt arī citi tuvējo māju iemītnieki. Daži vēl piemin, ka manevrs, visticamāk, tika veikts, nesamazinot taisnajā ceļa posmā uzņemto braukšanas ātrumu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu