Sestdienas horoskops: 11. novembris

Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 11. novembrim.

AUNS

Nedaudz domīgs noskaņojums. Var veidoties situācijas, kurā prāts saka ko vienu, bet sirds ko citu. Dodies izbraucienā vai ekskursijā mazliet izvēdināt galvu.

VĒRSIS

Vajag izbaudīt šo dienu, darot to, kas sagādā prieku. Izgulies, atpūties, pievērsies radošam hobijam vai apmeklē izklaides pasākumu, ielūdz vakariņās labu kompāniju.

DVĪŅI

Šīs dienas motīvi – sirsnība un draudzība. Apciemo radus vai draugus vai labā kompānijā aizbrauc ekskursijā. Brīvajiem ļaudīm sirdi var piepildīt pēkšņi uzplaukušas siltas jūtas.

VĒZIS

Jāpaveic daži rudens darbi: jāizšķiro garderobe, jāsakopj āra teritorija. Ķeries klāt ar pilnu jaudu klāt. Vari uzaicināt talkā draugus un pēc tam sarīkot ballīti.

LAUVA

Kas visu nedēļu krietni strādājis, tam vajag arī no sirds atpūsties - prieku sagādās izklaides ar draugiem un jautra ballīte. Daudz optimisma un mīlestības.

JAUNAVA

Šodien var pieteikties viesi. Klāj galdu, gatavo mielastu un izbaudi dienas nesteidzīgumu labā kompānijā saistošās sarunās. Tādā atmosfērā var dzimt arī kāda interesanta ideja.

SVARI

Dodies izbraucienā dabā, izbaudīt rudens elpu un rudens smaržu. Nesteidzīga dienas baudīšana sniegs miera un harmonijas sajūtu. Pozitīvas emocijas un daudz mīlestības.

SKORPIONS

Esi kopā ar savējiem. Kopā atpūtieties un kopā dariet mājas darbus. Svarīga komunikācija ar bērniem. Iespējams, viņiem vajag tavu padomu. Brīvajām sirdīm – romantikas pilns lidojums.

STRĒLNIEKS

Svarīgas norises privātajā dzīvē. Pāriem kopīgas intereses, lieliski pavadīts laiks un pāri visam mīlestība. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē piedzīvojumi un kārdinājumi, tomēr tu nebūsi noskaņots gaisīgam lidojumam. Labāk jutīsies, ja gūsi apliecinājumu, ka attiecības balstās uz stabiliem pamatiem.

ŪDENSVĪRS

Pacilāts noskaņojums un daudz emociju. Attiecībās ar mīļoto kaislību dzirkstis, tikai jāuzmanās no sīkiem strīdiem. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas un bangojošas emocijas.

ZIVIS

Dvēseles noskaņojums vedinās uz piedzīvojumiem, taču prāts liks savas robežas. Vadies pēc sajūtām, un nestāsti nevienam par to, kas notiek, lai nesākas tenkošana.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu