Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Uzkrāj iepērkoties jeb kā ietaupīt pat 100 eiro mēnesī (1)

Foto: Publicitātes foto

Iepirkšanās ir ikdienas nepieciešamība, kas nu jau kļūst par sava veida mākslu – mākslu gudri izmantot pieejamās atlaides, veikalu akcijas piedāvājumus un citas priekšrocības. 2023. gadā ir reģistrētas 139 219 Mans Rimi lojalitātes kartes, bet novērojumi liecina, ka tikai daļa pircēju pilnībā izmanto šīs kartes un Rimi lietotnes plašo iespēju klāstu. Gudri liekot lietā šo instrumentu, ik mēnesi ir iespējams gūt krietnu ietaupījumu, veicot pirkumus, un saņemt veselu lērumu citu bonusu. Uzzini, kā optimizēt savas izmaksas un padarīt iepirkšanos vienkāršāku un izdevīgāku, izmantojot visas Rimi lojalitātes programmas sniegtās priekšrocības.

Mans Rimi lietotne – ērtāka alternatīva plastikāta kartei

Katram ir gadījies, stāvot veikalā pie kases, secināt, ka atlaižu karte ir palikusi mājās vai mašīnā. Ar Mans Rimi lojalitātes karti par šādu likstu var aizmirst – tev nevajag nēsāt līdzi plastikāta karti, jo ērtāk ir to lietot elektroniski – viedtālrunī lejuplādētajā Mans Rimi lietotnē, kur vari redzēt visus aktuālos piedāvājumus, tostarp arī izveidot un saglabāt iepirkumu sarakstu, ko vari ērti koplietot ar visu ģimeni.

Vari aizmirst arī par čekiem, kas mētājas somā vai mēdz pazust zem automašīnas sēdekļa. Lietotnē aktivizē elektronisko čeku saņemšanu un padari savu ikdienu vienkāršāku un arī videi draudzīgāku.

Pēc Rimi datiem, šobrīd jau vairāk nekā puse – 52% no visām reģistrētajām lojalitātes kartēm ir virtuālā formātā.

Ar Rimi lietotnes palīdzību vari viegli sekot līdzi savai iepirkšanās izmaksu vēsturei. Tas palīdz plānot savu budžetu, pārskatot, kādus pirkumus varētu ierobežot, kā arī ietaupīt, izmantojot atlaižu piedāvājumus taviem iecienītākajiem produktiem. Tāpat vari pievienoties kādam no Rimi klubiem – Rimi Bērniem, Rimi Mājdzīvniekiem vai Rimi Vīna dārzam – lai saņemtu papildu atlaides konkrētām produktu grupām. Piemēram, kļūstot par Rimi Bērniem kluba biedru, saņemsi atlaides arī bērna jubilejās, personalizētus piedāvājumus bērniem piemērotiem produktiem un citas priekšrocības.

Un visbeidzot –

lietotnes funkcionalitāte sniedz iespēju iepirkties daudz vienkāršāk - pašam skenēt preces ar savu viedtālruni un apmaksāt pirkumu Rimi veikalu pašapkalpošanās kasēs ātri, ērti un bez stāvēšanas rindās.

Iedvesmojies izdevīgām receptēm

Bieži vien ēdienu gatavošanas izvēli nosaka ne tikai tā brīža garšas kārdinājumi, bet arī tīri praktiski apsvērumi – kādi produkti veikalā pieejami par izdevīgām cenām.

Ja iepazītas visas Rimi lietotnes iespējas, tad tev vairs nav jāveic regulāra akciju bukletu izpēte, lai noskaidrotu, vai lasis atkal ir pieejams ar atlaidi.

Lietotnē vari ērti pārlūkot visus aktuālos cenu piedāvājumus un uzzināt arī to, kādi nocenotie produkti ar pēdējās dienas termiņu pieejami katrā Rimi veikalā, šādi nošaujot divus zaķus ar vienu šāvienu – mazinot pārtikas atkritumu apjomu un ietaupot līdz pat 50% procentiem no pirkuma summas. Novērojumi rāda, ka šo iespēju pircēji izmanto arvien aktīvāk – ik mēnesi pieaug nocenotās pārtikas pārdošanas apjomi.

Ja vēlies gatavot efektīvi un nelaist zudumā dažādus produktu vai iepriekšējo maltīšu pārpalikumus, talkā nāks lietotnē integrētais rīks “Iztukšo savu ledusskapi”.

Tas ļauj izvēlēties, kādi pārtikas produkti vai ēdienu atlikumi ir pieejami tavā virtuvē, un iesaka veselīgu ēdienu receptes, kurās iekļautas izvēlētās sastāvdaļas.

Krāj naudu iepērkoties un saņem bezmaksas produktus

Ir jau ierasts, ka daļu no pirkumiem iztērētās summas var atgūt Mans Rimi naudas veidā, uzkrājot to lojalitātes kartē, lai vēlāk izmantotu norēķiniem veikalā. Vienlaikus ir vēl vairākas iespējas būtiski vairot šīs virtuālās naudas uzkrājumu, izmantojot dažādus partneru piedāvājumus.

Mans Rimi naudas uzkrāšanai var izmantot tādu Rimi sadarbības partneru piedāvājumus kā Omniva, Neste, Benu aptieka, Cinamon kino un Goda ģimene.

Piemēram, apmeklējot Neste degvielas uzpildes stacijas, par katru uzpildīto degvielas vai vējstikla mazgāšanas šķidruma litru saņemsi 2,5 centus Mans Rimi naudas. Tikmēr no Benu aptiekās veiktajiem pirkumiem var atgūt pat 3% no iztērētās summas, kamēr katrs Omniva sūtījums rezultēsies 10 centu uzkrājumā.

Lai arī katrs atsevišķais uzkrājuma piedāvājums var šķist neliels, mērķtiecīgi izvēloties, kur iegādāties ikdienā aktuālās preces un pakalpojumus, mēneša laikā var tikt pie vērā ņemama Mans Rimi naudas uzkrājuma.

Ir vērts iepazīt arī Rimi lietotnē pieejamo “Ieguvumu spēli“, kas piedāvā saņemt dažādus produktus bez maksas. Piemēram, nopērkot piecas kafijas vai tējas, par sesto nebūs jāmaksā, savukārt deviņas reizes iepērkoties Rimi e-veikalā, dāvanā iegūsi divas Cinamon kino biļetes.

Rimi lojalitātes karte patiešām ir daudz vairāk nekā vienkārši plastikāta karte – tas ir tavs personīgais iepirkšanās asistents, kas atvieglo dzīvi un padara iepirkšanos ne tikai ērtāku un izdevīgāku, bet arī daudz aizraujošāku.

Šī gada jaunums – palielini savu Mans Rimi naudas uzkrājumu

Līdz 31. decembrim ikviens Rimi lojalitātes kartes īpašnieks var gūt papildu ieguvumu – veidot īpašo uzkrājumu, iepērkoties gan e-veikalā, gan fiziskajos veikalos –

jo lielāka būs summa, kuru par pirkumiem iztērēsi mēnesī, jo vairāk Mans Rimi naudas nākamajā mēnesī nopelnīsi.

Lielākā summa, ko vari uzkrāt no katra pirkuma, ir 2,5% no katra pirkuma summas:

  • ja mēneša laikā iepirksies līdz 80 eiro vērtībā, tajā pašā un nākamajā mēnesī varēsi nopelnīt 1% no katra pirkuma summas;
  • ja mēneša laikā iepirksies par 80–300 eiro, varēsi nopelnīt 2% no katra pirkuma summas;
  • ja mēnesī iepirksies par summu, kas pārsniedz 300 eiro, Mans Rimi naudas uzkrājumam pievienosi 2,5% no katra pirkuma summas.

Katrs līmenis būs spēkā līdz nākamā kalendārā mēneša beigām. Tātad, iepērkoties decembrī, atbilstošā līmeņa Mans Rimi nauda tiks uzkrāta līdz 2024. gada 31. janvārim.

Ja vajadzīgo summu jauna līmeņa sasniegšanai sakrāsi līdz mēneša vidum, jauno līmeni varēsi izmantot jau tajā pašā un arī nākamajā mēnesī.

Tas gan neattieksies uz Rimi dāvanu karšu, alkoholisko dzērienu, tabakas izstrādājumu un trešo personu pakalpojumu (biļešu, priekšapmaksas karšu, loterijas biļešu) iegādi.

Vairāk informācijas par lojalitātes programmu, tavu individuālo līmeni un summu, par kādu līdz mēneša beigām jāiepērkas, lai iekļūtu nākamajā lojalitātes līmenī, meklē Mans Rimi profila sadaļā "Rimi Līmeņi" vai savā profilā Rimi mājaslapā, e-veikalā, veikala kioskā vai terminālī un mobilajā lietotnē.

Uz augšu