Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

1. maršruta tramvaju kustība Rīgā atjaunota; tramvaji brauc ar kavējumiem

Foto: Līga Gredzena/LETA

Jūrmalas gatvē 3a, Rīgā, uz laiku bija apstājusies 1. maršruta tramvaju kustība abos virzienos ceļu satiksmes negadījuma dēļ, informē Rīgas Satiksme. Šobrīd satiksme atjaunota.

"1. maršruta tramvaju kustība atjaunota pa pamatmaršrutu. Lūgums ņemt vērā, ka transports brauc ar kavējumu," teikts paziņojumā.

Jau vēstīts, ka trešdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dažādas traumas guvuši 15 cilvēki, informēja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 147 ceļu satiksmes negadījumi, 15 no kuriem bijuši arī cietušie. Vairums negadījumu, kuros bijuši arī cietušie, notikuši Rīgā. Divi cietušie bija gājēji, bet trīs - velosipēdisti.

Par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem vakar noformēti 472 administratīvā pārkāpuma protokoli, kur katrs trešais saistīts ar pārāk ātru braukšanu.

Septiņos gadījumos šoferi sodīti par braukšanu alkohola ietekmē, bet viens transportlīdzekļa vadītājs pieķerts braucam narkotisko vielu iespaidā. Pieci no trešdien noķertajiem šoferiem bijuši tik lielā reibumā, ka tikuši ne vien pie kriminālatbildības, bet arī pienākuma atmaksāt transportlīdzekļa vērtību vai arī atdot spēkratu.

 
 
Nepalaid garām!
Uz augšu