Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

4. jūnijā VEF kvartālā tiks atklāta Lemon Feel bezmaksas āra treniņu sezona

Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 4.jūnijā, plkst. 18:30 VEF kvartāla promenādē tiks atklāta Lemon Feel āra treniņu sezona. Lemon Feel ir kopumā 25 treniņi, kas visas vasaras garumā – katru pirmdienu un ceturtdienu plkst. 18:30 – notiks zem klajas debess (VEF kvartāla promenādē) un ikvienam būs pieejami pilnīgi bez maksas!

Lemon Feel ietvaros tiks piedāvāti tādi pasaulē populāri treniņi kā Zumba, Pilates, Yoga, kā arī Lemon Gym populārākie treniņi – Lemon Power, Lemon Tabata, Booty Builder, Full body workout, HIIT u.c. Lēnāku un mierīgāku treniņu piekritējiem būs pieejami arī tādi treniņi kā Bodyart, Strech&balance, Animal flow u.c. Tāpat sadarbībā ar DCH studiju būs iespēja izmēģināt koncepttreniņus Verve un Supercore (2024. gada vesaras sezonas jaunums!). Visi treniņi piemēroti ikvienai sagatavotības pakāpei, jo vingrinājumu slodzi un intensitāti iespējams pielāgot katra vingrotāja spējām. Vairāk par Lemon Feel treniņiem uzzini šeit

Un tas vēl nav viss –

piedaloties šajos bezmaksas āra treniņos, dalībniekiem būs iespēja tikt arī pie vērtīgām balvām no Lemon Feel atbalstītājiem Akvile, Samsung un Sportland. 1 treniņš = 1 punkts. Jo vairāk punktu, jo vērtīgāka balva.

Piemēram, par sakrātiem 4 punktiem būs iespēja tikt pie Akvile Sport ūdens sešpakas un Lemon Gym 7 dienu abonementa. Savukārt par 14 punktiem – Sportland metāla pudeles un dvieļa. 19 punktus būs iespēja apmainīt pret Samsung dāvanu karti 50€ vērtībā, savukārt par 24 punktiem būs iespēja tikt pie Samsung Galaxy Fit 3 viedpulksteņa. Vairāk par punktu krāšanas akciju un balvām šeit.

Lemon Feel atklāšanas pasākumā, kas notiks otrdien, 4. jūnijā, plkst. 18:30 VEF kvartāla promenādē, būs iespēja baudīt enerģiskus brazīliešu mūzikas ritmus, vērot Lemon Gym treneru šovu, kā arī pašam izmēģināt pasaulē slaveno un iemīļoto Zumbas treniņu. Zumba ir jautrs, dinamisks treniņš Latīņamerikas un pasaules mūzikas deju ritmos. Tās ir viegli atkārtojamas deju kombinācijas ar fitnesa elementiem, ko var izpildīt ikviens. Pasākumu noslēgs DJ Gustavito ar vasaras karstāko ballīti. Visus atklāšanas pasākuma dalībniekus gaida arī balvas un pārsteigumi no Samsung, Akvile, Sportland u.c. atbalstītājiem. Reģistrējies Lemon Feel treniņiem šeit.

Domājot par vingrotāju labsajūtu un ērtībām, katrā treniņā bez maksas būs pieejams arī atdzesēts Akvile Sport ūdens, kā arī ģērbtuves ar slēdzamiem skapīšiem (katram pašam jāņem līdzi vien slēdzene) un labierīcībām.

Pēc treniņa būs iespēja relaksēties Akvile atpūtas zonā.

Pievienojies Lemon Feel un izbaudi brīvdabas sportošanas priekšrocības: uzlabo skābekļa cirkulāciju, uzņem D vitamīnu, stiprini imunitāti un pats galvenais – uzlabo garastāvokli, samazini nogurumu un saņem enerģijas devu visai nedēļai!

Vairāk info par Lemon Feel bezmaksas treniņiem – www.lemongym.lv/lemon-feel

 
 
Uz augšu