Modele no Rīgas mirdz Kannās; Brodijs lūdz foto, Bella Hadida līdzās pusdieno (5)

Egoiste
Foto: Scanpix/Reuters/ instagram.com/kate.xeeva

Skaistumkonkursa "Miss Universe 2023" Latvijas pārstāve, modele Kate Aleksejeva šogad bija viena no laimīgajām Kannu kinofestivāla apmeklētājām, kurai bija iespēja pamirdzēt kopā ar pasaules slavenām Holivudas zvaigznēm!

TVNET+ jau rakstīja par modeles Kates sapņiem iekarot Holivudu, tad nu šis bijis solītis pretī to realizācijai. 

Kannu kinofestivālā Kate nav pirmo reizi, bet šoreiz nospīdējis uz sarkanā paklāja pozēt līdzās īpaši spožām zvaigznēm. Ielūgums saņemts jau pusgadu iepriekš, kas nozīmē, ka modele varēja kārtīgi sagatavoties, izvēloties tērpus. 

Kā apraksta "Privātā Dzīve", festivālā skaistumkaralienei bijis saspringts grafiks. "Cēlos agri no rīta, pucējos un devos uz dienas pasākumu. Pēc tā atgriezos viesnīcā, ātri pārģērbos, pielaboju grimu un matus un devos uz nākamo. Ik dienas piedalījos trīs četros pasākumos. Jutos nogurusi, bet laimīga," atzīst Kate.

Par Kannās pieredzēto modele stāsta, ka izdevies būt vienā pasākumā ar aktieri Adrianu Brodiju. "Neslēpšu, viņš man izteica komplimentus par kleitu. Pat palūdza kopbildi ar mani," priecājas Kate.

Nākamā zvaigzne, kuras tuvumā bijusi Kate, ir aktrise Demija Mūra, ar kuru viņa braukusi vienā liftā. Šoreiz gan Kate izteikusi Demijai komplimentu par kleitu. 

Bet citā reizē vienā liftā latviete braukusi kopā ar supermodeli Alesandru Ambrosio.

"Savukārt vienu dienu pludmalē saskrējāmies ar vienu no pasaulē veiksmīgākajām modelēm Bellu Hadidu. Vispār satikāmies nejauši, jo abas vienā un tajā pašā laikā bijām izdomājušas pludmales klubā ieturēt pusdienas," atklāj Kate.

Hadida viņai šķitusi draudzīga un jauka, viņas pat apmainījušās ar modelēm ierastajām pieklājības frāzēm.

Taču par vislielāko veiksmi Kate uzskata filmas "Apvārsnis: Amerikāņu sāga" pirmizrādes sarkano paklāju, kur viņa pozējusi  netālu no filmas zvaigznes Kevina Kostnera. 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 28. maija numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu