Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Ģertrūdes ielā auto stāvēšanai īpaši iekārtotas vietas, bet stāvēt tajās aizliegts. Kāpēc?

Foto: Ekrānuzņēmums no "4. studijas" sižeta

Rīgā, remontējot Ģertrūdes ielu, posmā starp Tērbatas un Barona ielu izveidotas "kabatiņu" stāvvietas, kas kārdina tur novietot auto. Tiesa, vairāki šoferi jau saņēmuši sodus, jo tur auto atstāt nedrīkst, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "4. studija".

Raidījuma skatītāja Nora pauda neizpratni par liegumu novietot auto Ģertrūdes ielā izveidotajās "kabatiņās": "Izskaidrojiet, kam ir domātas "kabatiņas" Ģertrūdes ielas posmā virzienā no Tērbatas ielas līdz Barona ielai labajā pusē? Tur ir trīs zīmes "Apstāties aizliegts", divas no tām atceļas ar zīmi "Stāvvieta, kurai ir papildinājumi kravas izkraušanai" un "Stāvvieta invalīdiem". Aiz trešās "Apstāties aizliegts" zīmes ir autobusa pietura, aiz kuras sākas "kabatiņas", kurās regulāri tiek liktas automašīnas, un tās saņem sodus! Kāds mērķis ir šīm "kabatiņām"?"

LTV raidījums pārliecinājās, ka patiesi teorētiski visā ielas posmā līdz pat Barona ielai varētu būt iespēja novietot automašīnas, jo izveidotas attiecīgās "kabatiņas", taču to liedz ceļa zīme "Apstāties aizliegts". Kāpēc šāds aizliegums tur noteikts?

Plašāk "4. studijas" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu