Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Līdz šim neredzēts foto: Velsas princese un princis izvēlas mājokli Airbnb

Foto: publicitātes

Foto, kurā redzams Velsas princis un Velsas princese, izvietots kāda Airbnb mājokļa sociālās vietnes foto galerijā. Kas ir šis foto un kādu informāciju tas mums sniedz?

Kā izrādās, šajā mājā, kuras nosaukums ir "Duffryn Mawr Country House" un kurā palikšana pa nakti izmaksā 850 GBP (900 eiro), Velsas princis un princese patiešām ir apmetušies.

Tiesa, tas noticis pērn – ceļojumā pa Velsu. Ziņojumā pie fotogrāfijas Keita un Viljams tiek slavēti kā "ļoti laipni un draudzīgi", piebilstot, ka bija "prieks", ka viņi izvēlējās nakšņot tieši te. 

https://www.facebook.com/DuffrynMawrUK
https://www.facebook.com/DuffrynMawrUK Foto: publicitātes

Savrupmāja, kurā var nakšņot 16 cilvēki, darbojas arī kā kāzu norises vieta un robežojas ar Brekonbīkonsas nacionālo parku, kurp Keita un Viljams vēlāk devās, lai atzīmētu Centrālbīkonsas kalnu glābšanas dienesta 60. gadadienu. 

Pēc nakts pārlaišanas savrupnamā Keita un Viljams nofotografējušies ar personālu un arī parakstījušies viesu grāmatā.

Foto: Duffryn Mawr Country House
Foto: Duffryn Mawr Country House

Mājokļa Facebook lapā rakstīts: "Ir pagājis gads, kopš mēs uzņēmām Viljamu un Keitu, Velsas princi un princesi, Dafrinā Mavrā. Mēs bijām priecīgi sveikt Viljamu un Keitu šeit, kur viņi izvēlējās pavadīt nakti."

Papildus septiņām guļamistabām lauku mājā ir 74 telpas, tostarp sporta zāle, spa ar tvaika pirti un burbuļvannu, kā arī bērnu laukumiņš.

Foto: Duffryn Mawr Country House

Keita un Viljams izbaudīja vienu nakti savrupmājā. Viņu uzturēšanās laikā Kimberlija Fraja, kurai pieder Dafrins Mors māja, atklāj arī citas interesantas detaļas: "Viņi ieradās tāpat kā visi viesi. Viņiem bija rezervācija. Mēs gan klusējām, bet vietējie krogā bija ļoti pārsteigti, ieraugot viņus. Mēs jutāmies ļoti privileģēti, ka viņi ir šeit. Mēs ieturējām samaksu tāpat kā no visiem."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu