Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties "Atklājas jaunas nepilnības!" Avārijā sadauzīta auto īpašnieks sūdzas par servisa nolaidību (5)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Egīls 19. februārī devās savās ikdienas gaitās, kad pēkšņi spēkratā ietriecās melns BMW. Avāriju izraisījušā spēkrata apdrošinātājs piedāvājis sarakstu ar servisiem, kur remontdarbus veikt. Tiesa, viss nenoritēja tik gludi, kā tam vajadzētu būt, vēsta raidījums "Bez tabu".

Vienu no tiem Egīls izvēlējies un tur spēkratu nekavējoties nogādājis. Izrādījies, ka uz remontdarbiem jāgaida rindā. Saņemot ziņu, ka remonts pabeigts, Egīls devies spēkratam pakaļ, taču palicis neapmierināts ar redzēto.

Sākotnēji arī riepu diski bija nokrāsoti atšķirīgā krāsā, tādēļ Egīls atteicies spēkratu no servisa izņemt. Lai "Bez tabu" demonstrētu servisa nolaidību, spēkrats no servisa pēc vairākām nedēļām tomēr izņemts, un Egīls pamanījis jau jaunas nepilnības.

"Durvīm trūkst vienas skrūves, vēl viena nav kārtīgi pieskrūvēta. Apšuvums ir bojāts. Tāpat arī salonā atstāti netīru roku nospiedumi. Interesantākais ir ar priekšējām durvīm, kur bija trieciens. Tās vairs nav iespējams aizslēgt ar durvju pogas palīdzību. Atslēgt var, bet aizslēgt nevar. Pārējās durvis šādā ceļā var aizslēgt, bet šofera durvis ne," norāda Egīls.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu