Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Ielīgosim mīlestībā!! Jūnija lielais horoskops visām horoskopa zīmēm

Foto: Shutterstock

Ko mums sola jūnijs?​ Jūnijā vasaras noskaņas kļūst arvien spēcīgākas, un, skat, klāt jau saulgrieži – daba pilnbriedā, laiks baidīt dzīvi mīlestību. Jaudīgām biznesa darbībām patlaban nav tas labākais laiks, tāpēc labāk ļaujamies nesteidzīgam dzīves plūdumam.

Lietišķiem jautājumiem un biznesa darījumiem jūnijs nav īsti piemērots, jo jau no maija beigām uzņēmējdarbības aizgādnis un par "Lielo labvēli" dēvētais Jupiters atrodas atraktīvajā Dvīņu zodiaka zīmē, kas pārstāv astroloģisko Gaisa stihiju. Debesu labvēlība vairāk vērsta uz komunikāciju, kontaktu veidošanu un elastīgu pielāgošanos apstākļiem. Un šajā laikā – vairāk runu, mazāk darbu.

No 3. līdz 16. jūnijam par kontaktu veidošanu un sarunām "atbildīgais" Merkurs arī būs Dvīņos. Labs laiks idejām, pārrunām, bet ar ilgtermiņa stabilitāti – kā kuram paveiksies.

Mīlestības laiks

Dvīņu zīmē līdz 16. jūnijam dzīvosies arī skaistuma un mīlas dievietes vārdā nosauktā planēta Venera. Daudz flirta, koķetērijas un solījumi, kuriem ne vienmēr var ticēt. Attiecībās vasaras vieglums un taureņa lidojums.

Savukārt 17. jūnijā planēta nonāks emocionālajā Vēža zīmē. Tad mīlas tēmā vairāk romantikas, vairāk dziļuma, lielāka vēlme pēc stabilitātes un ģimeniskuma.

Saulgriežu spēks

Saskaņā ar seniem ticējumiem vasaras saulgriežos daba cilvēkiem dāvā savu spēku. Šajā gadā vasariņa sākas 20. jūnijā īsi pirms pusnakts, un 21. datuma rītā varam sagaidīt ar vasaras enerģijas piepildītu saullēktu.

Latviešu tautas ticējumi vēsta, ka saulgriežu rītā rasā mute jānomazgā, tad smuks visu gadu. Daudz ticējumu ir arī par papardes ziedu meklēšanu, jo vasaras saulgriežu laiks saistās ar auglību.

Saulgriežos un līdz pat Jāņu dienai astroloģiskajā fonā būs spēcīga Ūdens stihijas ietekme. Šī stihija saistās ar emocijām, sievišķo enerģiju, dabas spēku. Emocionāli ļoti piesātināts laiks. Te gan jāpiebilst, ka Zāļu vakarā, 23. jūnijā, Mēness, kas rada dienu noskaņas, atradīsies pragmatiskajā Mežāža zīmē. Varbūt tas arī ir labi, jo šī zodiaka zīme mudina uz apdomību, un kādam varbūt neļaus Līgo vakarā sastrādāt blēņas, ko vēlāk jānožēlo.

Savukārt Jāņu dienā Mēness Ūdensvīrā – draudzības un brālības zīmē. Piemērots laiks interesantām sarunām un tusiņam draugu un domubiedru lokā.

*

AUNS

Šajā mēnesī neuzņemies pārāk daudz – ja tevi lūdz aizvietot kolēģus, kas atvaļinājumā, vai pastrādāt ilgāk un vairāk. Pārslodze atsauksies uz garastāvokli un iespējama eksplozīva reakcija. Labāk ņem atvaļinājumu un dodies baudīt tālas, eksotiskas zemes. Ja nekur nebrauksi, tad vislabākais būtu pastrādāt pie kāda jauna projekta. Teorētiski. Izstrādāt plānu, veikt aprēķinus, apzināt sadarbības partnerus. Ir piemērots brīdis, lai liktu pamatus peļņai. Brīvo laiku labprāt pavadīsi, strādājot mājas saimniecībā – kaut kas jāparemontē, kaut kas jāizdaiļo un jāsakārto.

VĒRSIS

Lielisks mēnesis! Vērsis, aizspraudis aiz auss krāšņu vasaras ziedu, dejo valša ritmā, un priecājas par dzīvi. Pie kādiem darbiem vien ķeries – viss iet no rokas. Cilvēki smaida un daudzas durvis atveras. Dari to, kas tev šobrīd šķiet svarīgi, un runā arī par materiālo aspektu. Var rasties iespējas palielināt ienākumus un noslēgt izdevīgas ilgtermiņa vienošanās. Brīvajā laikā kaut kur aizbrauc, apceļo Latvijas pilis un muižas vai kādas skaistas vietas kaimiņzemēs. Ceļā iespējami sirdslietu piedzīvojumi. Pāriem – jauni iespaidi un attiecībās jauna elpa.

DVĪŅI

Lai jau citi vaļojas, sauļojas un bauda atvaļinājumu... Tev dzīve var piespēlēt jaunus izaicinājumus un iespējas, par kādām iepriekš varēji tikai sapņot. "Ja tu vēlies, lai tev pieder kaut kas, kas tev nekad agrāk nav piederējis, vajadzēs darīt to, ko tu agrāk nekad neesi darījis," teikusi modes leģenda Koko Šanele. Tad nu - esi gatavs! Baidīties nevajag, tu spīdoši parādīsi savas spējas un atradīsi kreatīvus risinājumus. Taču darbu skrējienā atceries, ka brīvajā laikā tomēr vajag atpūsties. Vislabāk nesteidzīgi, bez burzmas un ballītēm. Pastaigājies, izbrauc ar divriteni, lasi, meditē.

VĒZIS

Vasara iedvesmo. Būsi noskaņots enerģiski, labā formā, un ar prieku rosīsies gan darbā, gan mājas saimniecībā. Šis mēnesis ir piemērots, lai sāktu ko jaunu – labi sapratīsies ar cilvēkiem, viegli veidosi kontaktus, iespējams, atjaunosi kādu senu draudzību vai lietišķo sadarbību. Sapratīsi, ka tev līdzās ir lieliski cilvēki, un viņi labprāt uzturēsies tavā sabiedrībā. Brīvajā laikā daudz pasākumu un aizraujošas saviesīgas aktivitātes. Būsi kompānijas dvēsele un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Darbā rosies palēnām, pamazām, jo šajā jomā viss varbūt nebūs tā, kā biji plānojis.

LAUVA

Ražīgs mēnesis. Lai jau citi priecājas par vasariņu, tev darba pilnas rokas! Idejas birs kā no pārpilnības raga, un ir īstais laiks jauniem izaicinājumiem profesionālajā jomā - vari attīstīt savu biznesu vai pieteikties augstākam amatam. Kāds vieds cilvēks teicis, ka nav tādas kalna virsotnes, kuru ar neatlaidību nevar sasniegt. Tava darbošanās tiks novērtēta un, iespējams, atradīsies nopietni sadarbības partneri. Pārmaiņas vai jaunas vēsmas var ienākt sirdslietu jomā. Meklējot papardes ziedu, esi apdomīgs.

JAUNAVA

Ja kādi cilvēki vai notikumi izjauc noteikto lietu kārtību, tas tev galīgi nav pa prātam. Bet tāda reiz nu ir dzīve! Dienas pieies nemierīgi, var mainīties apstākļi, norunas un ieceres. Šajā mēnesī jācenšas pēc iespējas ciešāk turēt stūri savās rokās un svarīgās lietas pieskatīt un pārbaudīt vairākkārt. Kādam iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm vai uzaicinājums doties ciemos uz tālu zemi. Pēc spraigajām darba dienām noteikti atrodi laiku atpūtai – dodies sabiedrībā, apmeklē pasākumus, festivālus vai zaļumballi. Tas iedvesmos un dos iespēju iepazīt interesantus cilvēkus.

SVARI

"Zem guloša akmens, ūdens netek," vēsta sakāmvārds. Citiem atvaļinājumu laiskošanās, bet tev jaunu plānu un iespēju laiks. Vajag rosīties! Radīsies labas idejas, kā arī potenciālie sadarbības partneri. Sekmīgas darījumu sarunas vai iespējas izvirzīties karjerā. Tikai neko nesasteidz – pārbaudi, pārliecinies, izrēķini. Naudas lietās un ar līgumiem un dokumentiem jābūt ļoti uzmanīgam. Sekmīgs laiks arī dažādiem saimniecības darbiem: remontam, mēbeļu nomaiņai, rūpēm par dārzu. Attiecībās daudz sirsnības, bet visu ar mēru - necenties noteikt toni un uzstādīt savus nosacījumus.

SKORPIONS

Šis mēnesis ir piemērots atvaļinājuma ceļojumam, turklāt vēlams izvēlēties maršrutu ar izzinošu programmu uz galamērķiem, kur jūtama senatnes elpa, un apskatāmi kultūras un vēstures pieminekļi. "Ceļojot mēs apgūstam vairāk, kā jebkādā citā veidā. Dažreiz diena pavadīta svešumā sniedz vairāk nekā desmit gadu dzīves mājās," savulaik teicis franču rakstnieks Anatols Franss. Profesionālajā jomā esi uzmanīgs ar partneriem un kontaktu veidošanu. Svarīgi visu kārtot juridiski korekti. Privātajā dzīvē labs laiks romantiskiem randiņiem un attiecību spodrināšanai.

STRĒLNIEKS

Aktualizēsies peļņas tēma, bet esi uzmanīgs un nedzenies kā Sprīdītis pakaļ spožām maldugunīm. Tas purvs, kur nauda žāvējas, ir tikai pasakās. Reālajā dzīvē kārtīgi jāstrādā, tikai tad bankas īsziņas nesīs priecīgas vēstis. Šajā mēnesī var pavērties jaunas karjeras vai biznesa iespējas, bet ar finansēm rīkojies uzmanīgi – neļaujies atlaižu vilinājumam. Īpaši riski iztērēties par sadzīves vajadzībām. Būsi noskaņots lieliem saimniecības darbiem – remontam, būvdarbiem, interjera maiņai. Sirdslietās jāsargās mīļotajam cilvēkam sarunāt ko lieku vai ielaisties aušīgos piedzīvojumos.

MEŽĀZIS

Daudz enerģijas un vēlme paveikt lielas lietas, taču diezgan jūtīgi uztversi līdzcilvēku izteikumus un kritiku. Kā tā drīkst? Jo – kurš gan labāk par tevi visu zina? Šādās situācijās ir svarīgi neļaut vaļu emocijām un to iespaidā nepieņemt būtiskus lēmumus. Ja vēlies argumentēt vai dodama svarīga atbilde, mierīgi visu apdomā. Darbā neskaitāmi pienākumi, taču neuzņemies pārāk daudz un raugies, lai samaksa ir adekvāta. Nebūtu vēlams plānot lielus pirkumus vai slēgt nozīmīgus finanšu darījumus. Brīvajā laikā prieku sagādās izbraucieni ar ģimeni vai tuviem draugiem.

ŪDENSVĪRS

Paļaujies uz iekšējām sajūtām, tās palīdzēs pašam, un spēsi dot noderīgus padomus arī citiem. Ik pa brīdim tāda kā „de javu” sajūta – kaut kas līdzīgs bijis, kaut kas atkārtojas. Viedi ļaudis mēdz teikt, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais un uz šīs pasaules neko jaunu vairs nav iespējams izdomāt. Ļaujies notikumu plūsmai un neiesaisties konfliktsituācijās, ja tevi neviens nelūdz par šķīrēju – ir riski iemantot nelabvēļus. Svarīgos jautājumos uzklausi tuvus draugus un mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm interesanta iepazīšanās ar daudzsološu turpinājumu.

ZIVIS

Darba lietās īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc šajā mēnesī velti vairāk laika sev, sabiedriskām aktivitātēm un attiecību tēmai. Tiesa, finanšu jautājumi būs svarīgi – seko līdzi vai kontā parādās viss, kam tur jābūt, un izdevumus rūpīgi izvērtē. Pretējā gadījumā kādā brīdī var atklāties, ka "makā vējš svilpo". Un no finanšu stabilitātēs būs atkarīgs arī dvēseles komforts. Intuīcija darbosies augstā līmenī – ātri orientēsies situācijās un cilvēku mērķos un slēptajos nolūkos. Romantiski piedzīvojumi iespējami sirdslietās – pārliecināsies, ka Jāņu laikā paparde zied zelta ziediem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu