Ļoti daudzas savas problēmas Krievija mēģina risināt regulāri izmantojot vienu un to pašu metodi – draudēt ar kodolieročiem un uzreiz piebilst, ka tas neesot blefs. Ja nu kādam aizmirsies, ka ar kodolieročiem Krievija draud ļoti sen un ļoti regulāri. It īpaši šī retorika ir novērojama, kopš Krievija 2022.gada februārī sāka pilna apjoma iebrukumu Ukrainā.

Ar atombumbu Krievijā “vicinās” daudzi, sākot ar propagandistiem un beidzot ar dažāda līmeņa Krievijas amatpersonām, ieskaitot Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu. Tomēr īpašs pirmrindnieks šajā ziņā ir “turbopatriots” un “kodolfašists” Dimitrijs Medvedevs, kurš arvien jaunus draudus izsaka teju katru nedēļu.

Kādreizējam Krievijas prezidentam un pašreizējam Krievijas Federācijas Drošības padomes vadītāja vietniekam Medvedevam ļoti patīk kādam piedraudēt vai nākt klajā ar dažādiem agresīviem paziņojumiem.

Medvedevs regulāri draud gan vienkārši tāpat, gan ar kodolieročiem. Draudus viņš adresē gan Ukrainai, gan Rietumiem kopumā, tostarp arī atsevišķām rietumvalstīm vai atsevišķu valstu amatpersonām.

Kopš Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā pirms diviem gadiem Medvedevs ar kodolieročiem draudējis desmitiem reižu.

Kad viņš nedraud “anglosakšiem” vai Ukrainai, viņš labprāt vēršas arī pret saviem tautiešiem Krievijā. Savukārt citreiz Medvedevs aktīvi meklē “nacistus un fašistus”. Parasti viņš tos “atrod” nevis Krievijā, bet gan Ukrainā vai pie saviem iecienītajiem “anglosakšiem”.