Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Zeltiņa un Ulme kā aģentūras “40+ Smart Model Agency” modeles demonstrē peldkostīmus (1)

Foto: Aksels Roberts Zirnis

Zīmola SLOW Beachwear dizainere Elīna Štobe prezentējusi jaunus peldkostīmus un pludmales tērpus. Limitētās sērijas apģērbi tapuši, iedvesmojoties no izcilās britu aktrises Odrijas Hepbernas (Audrey Hepburn). Peldkostīmus demonstrēja modeles 40+, tostarp uzņēmēja, aktrise Agnese Zeltiņa un žurnāliste, kosmētikas eksperte Una Ulme.

Veidot limitētās sērijas tērpus Elīnu Štobi iedvesmojusi viena no spilgtākajām modes vēstures personībām un stila ikona, aktrise Odrija Hepberna, kura visu mūžu spējusi saglabāt savu unikālo stilu un graciozitāti. Pelkostīmam “Odrija”, kas ir divās krāsās – klasiski melnajā un maigi rozā tonī, piemīt aktrisi raksturojošā izsmalcinātība, rotaļīgums un vieglums. Jaunos pludmales tērpus modes skatē papildināja Agneses Zeltiņas zīmola Soulstones veidotās rotas – auskari, rokassprādzes un gredzeni.

Foto: Aksels Roberts Zirnis

“SLOW Beachwear melnbaltos peldkostīmus atsvaidzināju ar maigi rozā toni. Tas ir mans aicinājums sievietēm atplaukt un būt koķetākām. Rozā piešķir šarmantu gaisīgumu, kas piestāv kā tumšmatēm, tā gaišmatēm un dažādu proporciju sievietēm. Peldkostīmus iespējams kombinēt ar svārkiem vai biksēm – ikdienas apģērbu – un piešķirt ierastajiem tērpiem papildu eleganci,” stāsta Elīna Štobe, SLOW Beachwear dizainere.

Foto: Aksels Roberts Zirnis

Pirms modes skates, kur piedalījās Agneses Zeltiņas izveidotās aģentūras “40+ Smart Model Agency” modeles, kuru vecums ir vairāk par 40 gadiem, norisinājās iedvesmojošas sarunas, lai nodotu lēdijām pašu sievišķīgāko, aktuālāko vasaras stila esenci šai vasarai. Arī SLOW Beachwear limitētās sērijas peldkostīmi un pludmales tērpi ir veltīti visām sievietēm, kuras ir gatavas baudīt savu SLOW mirkli jeb dzīvot lēni un izjusti. Sarunā klātesošie atzina – pēc 40 gadu vecuma sievietēm ir vairāki trumpji un katrai jaunajai desmitgadei ir sava jauda. “Tādēļ aicinu sievietes nekad nepazaudēt šarmu un rotaļīgo vieglumu – gluži tāpat, kā to darīja Odrija!” saka Elīna Štobe.

Foto: Aksels Roberts Zirnis
Foto: Aksels Roberts Zirnis

Par SLOW Beachwear

SLOW Beachwear ir premium klases peldkostīmu un pludmales apģērbu zīmols, kas dibināts 2016. gadā un izpelnījies atzinību gan Latvijā, gan ārzemēs. Zīmols lauž stereotipu, ka peldkostīmi ir paredzēti vienai sezonai. Lēnie atpūtas mirkļi var būt visa gada garumā – vai tas būtu SPA apmeklējums, ceļojums vai brīvdienas tepat pie Baltijas jūras. SLOW Beachwear tērpus raksturo kvalitāte, komforts un dizains. Ilgtspējīgie apģērbi kalpo vairākas sezonas un ir komplimentējoši sievietes siluetam. Katrs modelis ir 100% roku darbs, un tam ir īpaši piemeklēts, izturīgs un viegli kopjams audums. 

Foto: Aksels Roberts Zirnis
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu