Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

VIDEO Taksometra vadītājs Krastmalā izraisa vairāku auto sadursmi. Iespējams, aizskatījies telefonā

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pagājušajā piektdienā Rīgas centrā kāds neuzmanīgs taksometra vadītājs, tuvojoties stāvošai automašīnu kolonnai, laikus nenovaldīja savu spēkratu un izraisīja trīs transportlīdzekļu sadursmi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Luksoforā iedegoties zaļajam gaismas signālam, rindā sastājušies spēkrati lēnām uzsāka kustību pa Ģenerāļa Radziņa krastmalu, tobrīd automašīnu kolonnas vidū bija arī kāda apbedīšanas biroja "Renault" auto. Pēkšņi tā vadītājs sajuta negaidītu triecienu, kas nāca no aizmugures.

Vadītājs stāsta, ka fiziski jūtas normāli. Sadursmes brīdī gan mazliet aizsitusies elpa, un ir jūtamas sāpes mugurā, taču vīrietis atviegloti nopūšas, piebilstot, ka vairāk cietuši dzelži un ne pašam, ne līdzbraucējam mediķu palīdzība nebija nepieciešama.

Savukārt sudraba krāsas "Hyundai" spēkratā, kuru pastūma "Škoda" markas transportlīdzeklis, atradās bērni, kuri kopā ar vecākiem tika nogādāti medicīnas iestādē, lai atvasēm veiktu veselības pārbaudes. Kā stāsta aculiecinieks Jānis, nopietni neviens necieta. Vīrietis avārijas brīdī atradās vien dažu metru attālumā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu