Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

VIDEO Saulkrastos vīrieti ceļā uz jūru nāvējoši notriec vieglais auto

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Saulkrastos dzīvību kāds vīrietis, kurš devies uz pludmali, taču gājienu iztraucēja vieglā automašīna, kura vīrieti nepamanīja un nāvējoši notrieca, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ainažu un Zvejnieku ielas krustojums liktenīgs izvērtās kādam gandrīz 60 gadus vecam vīrietim, kurš pakļuva zem automašīnas riteņiem un notikuma vietā gāja bojā. Vietējie iedzīvotāji ir pārsteigti par notikušo, taču zina stāstīt, ka brīvdienās šeit atbrauc daudz tūristu, kuri mēdz būt neapdomīgāki par uz vietas dzīvojošajiem.

Raidījuma satiktā sieviete atklāja, ka piektdienas vakarā Saulkrastu brīvdabas estrādē notika vasaras atklāšanas koncerts, līdz ar to, iespējams, vīrietis bijis kāds no koncerta apmeklētājiem un agrajā rīta stundā devās uz jūru vai autobusa pieturu.

Valsts policija norādīja, ka vieglās automašīnas "Mazda" vadītājs uzbrauca kādam 1966. gadā dzimušam gājējam, kurš ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un izmeklē visus negadījuma apstākļus.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu