Mans Etsy bizness: no bankrota līdz 27 000€ mēnesī

Foto: Publicitātes foto

Kaut gan Etsy platformā ir daudz latviešu veiksmes stāstu, Dinas un Māra stāsts parāda, ka viss nav tik viegli, kā šķiet no malas.

Ecocon Linen ir Etsy veikals, kas specializējas augstas kvalitātes lina izstrādājumu ražošanā. Neskatoties uz ilgstošo darbību Etsy platformā, pēdējo gadu laikā veikala apmeklējums nozīmīgi samazinājās un pārdošanas apjomi ļoti stipri kritās, līdz pat 1000 eiro nedēļā. "Mēs bijām uz bankrota sliekšņa un meklējām risinājumus, lai glābtu savu uzņēmumu. Paldies Dievam, mēs satikām Edīti un Miku no miniAkseleratora." - saka Dina.

"Ar miniAkseleratora komandas palīdzību mēs no gandrīz bankrota stāvokļa pacēlāmies līdz ievērojamiem panākumiem." - komentē Dina un Māris, Ecocon Linen vadītāji. Pēdējo sešu mēnešu laikā viņi ir palielinājuši savu Etsy veikala apgrozījumu no 1000 eiro nedēļā līdz 7500 eiro nedēļā, sasniedzot vairāk kā 27000 eiro mēnesī.

MiniAkselerators kļuva par daļu no uzņēmuma komandas.

Sākot ar 2024.gadu Ecocon Linen uzsāka sadarbību ar miniAkseleratora komandu, Edīti un Miku. Strādājot kopā 2 mēnešus plecu pie pleca un 4 mēnešus palīdzot mentoringa veidā ar padomiem un uzraudzību, miniAkselerators darbojās kā daļa no uzņēmuma komandas. Šī sadarbība ietvēra esošo produktu uzlabošanu, jaunu produktu radīšanu, reklāmu un veikala struktūras optimizāciju pēc labākās Etsy biznesa prakses. Pirmajās desmit nedēļās jau bija redzami pirmie rezultāti.

Rezultāti bija iespaidīgi! Pusgada laikā:

  • Ieņēmumi pieauga vairāk kā 5 reizes: no 5000 eiro līdz 27000 eiro;
  • Veikala apmeklējumi pieauga 3 reizes;
  • Viens no jaunajiem produktiem, kurš tika palaists sadarbības laikā, sasniedza pat 9000 eiro ieņēmumus.

"MiniAkseleratora komanda palīdzēja ne tikai optimizēt mūsu veikalu, bet arī radīt jaunus, pieprasītus produktus," - saka Māris.

"Ja janvāra sākumā mums bija jāuztraucas par rēķinu apmaksu, tad tagad mēs koncentrējamies uz to, kā apmierināt lielo pieprasījumu ar ražošanas apjomiem," - piebilst Dina.

Par miniAkseleratora iespēju citiem:

Kopš 2016. gada miniAkselerators ir apmācījis vairāk nekā 2000 Etsy uzņēmējus grupu apmācību formā. “Individuālais darbs ar uzņēmumiem tika uzsākts nesen, piedāvājot 6 mēnešu programmu ne visiem, kas vēlas, bet tikai tiem uzņēmumiem, kam skaidri redzams, ka varam palīdzēt.” - saka Mikus Losāns, miniAkseleratora izveidotājs.

Ja ir interese uzzināt vairāk par šo iespēju, rakstiet e-pastu ar informāciju par sevi uz mikus@miniakselerators.lv. Informācija par miniAkseleratoru: miniAkselerators.lv

Uz augšu