Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Motocikla un "Opel" sadursme Šķirotavā. Šoferi pēc avārijas apmainās "laipnībām" (3)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Šķirotavas mikrorajonā saskrējās vieglā automašīna ar motociklu. Par laimi, neviens negadījumā necieta, tomēr bez asumiem notikuma vietā neiztika, vēsta raidījums "Degpunktā".

Bruno iekļuva negadījumā, Krustpils ielā mēģinot apbraukt sastrēgumu. Pats šoferis nav cietis, arī viņa apģērbs liecina, ka vadītājs paspēja noreaģēt un izvairījās no kritiena. Sadursme ar "Opel" markas spēkratu notika brīdī, kad automašīna veica kreiso pagriezienu uz Krustpils ielu, vēloties izbraukt no ceļa, kas ved uz garāžām.

"Te stāvēja pilns ar mašīnām. Es ar 10 km/h ripināju un redzēju, ka "Opel" brauc ārā. Es bremzēju, domāju, ka viņš mani redz, bet ieskrēja sānā. Tikko jaunu moci nopirku. Es ļoti lēni braucu, tāpēc pats nenokritu. Viņš vēl paskatījās uz mani," stāsta Bruno.

Bruno stāsta, ka pēc negadījuma starp abiem šoferiem bijusi asāku vārdu pārmaiņa un nolemts, ka uz negadījuma vietu tiks izsaukta policijas ekipāža. Netipiski šādiem negadījumiem, automašīnas bojājumi izskatās krietni lielāki nekā motocikla.

Spēkrata vadītājs stāsta, ka divriteņu braucamrīka šoferis braucis gana ātri, tādēļ viņš nav motociklu pamanījis.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu