Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Sadauza lupatās svešu auto, bet zaudējumus nekompensē. Tiesājas jau vairākus gadus (7)

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizņemoties citai personai piederošu automašīnu, vīrietis avarējis, spēkrats atzīts par norakstāmu. Automašīnai nebija KASKO apdrošināšanas, bet sadauzītājs atteicies kompensēt zaudējumus, vēsta raidījums "Bez tabu".

Tālajā 2017. gadā Rihards līzingā iegādājās lietotu automašīnu. Īsi pēc lielā pirkuma puiša dzīvē bija vēl nozīmīgāks notikums – viņš iestūrēja laulības ostā. Kāzu svinību otrajā dienā radinieces pavadonis aizņēmās nesen iegādāto spēkratu, lai aizdotos darīšanās. Pēc neilga laika tika saņemta nelāga vēsts – vīrietis iestūrēja spēkratu grāvī. Avārija notika sniegotā februāra dienā. Automašīnai nebija KASKO apdrošināšanas.

Spēkrats bija tik ļoti cietis, ka to atzina par norakstāmu. Kā raidījumam stāstīja automašīnas īpašnieka māte, sākotnēji spēkrata sasitējs solīja, ka kompensēs skādi. Sacītajam ģimene uzticējās, jo solījumu spēcināja fakts, ka vīrietis, kurš iestūrēja grāvī, ir Nacionālo bruņoto spēku karavīrs. Tomēr vēlāk viņš no saviem vārdiem atteicās, sacīja spēkrata īpašnieka māte.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu