Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Foto Tallinas ziemeļos aizdegusies degvielas tvertne; cietis viens cilvēks

Foto: Postimees.ee

Trešdienas pusdienlaikā Igaunijas galvaspilsētas Tallinas ziemeļu daļā aizdegās degvielas tvertne, un viens cilvēks guva ievainojumus. Glābšanas dienesti uz ugunsgrēku reaģēja paaugstinātas bīstamības režīmā. Sociālajos tīklos ziņots, ka pirms ugunsgrēka bijis dzirdams sprādziens.

“Šodien plkst. 12.36 ārkārtas situāciju centrs saņēma ziņojumu par spēcīgu sprādzienu Nõlva ielā Tallinas ziemeļos. Saskaņā ar sākotnējo informāciju deg degvielas cisternas jumts. Glābšanas dienests sociālajos plašsaziņas līdzekļos ziņoja, ka sprādzienā cietis viens objekta darbinieks, kurš nogādāts slimnīcā.

Igaunijas sabiedriskais medijs ERR.EE vēsta, ka deg cisterna, kurā tiek uzglabāta aviācijas degviela. Notiek darbs, lai šajā teritorijā atslēgtu elektrību.

Ugunsgrēka dzēšanai tiek izmantots jūras ūdens, un, lai apslāpētu liesmas, tiek izmantotas ugunsdzēsības putas.

Glābšanas dienests lūdzis tuvumā esošos iedzīvotājus aizvērt logus un izslēgt ventilāciju. Nõlva iela, kurā izcēlies ugunsgrēks, ir slēgta satiksmei.

Īsu brīdi pirms ugunsgrēka sociālajos tīklos apkārtnes iedzīvotāji ziņoja par skaļu blīkšķi, pēc kura sāka izplatīties nezināmas vielas smaka.

Ugunsgrēka dzēšanā iesaistījušās vairākas ugunsdzēsēju brigādes.

Glābšanas departamenta pārstāvis iepriekš ERR.EE pastāstīja, ka glābēju uzdevums notikuma vietā bija nepieļaut uguns izplatīšanos un nodzēst aizdegušos tvertni.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu