Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Video Juglā uz gājēju pārejas preču kurjers ar auto notriec jaunieti

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Gājēju pāreju Murjāņu un Ineša ielas krustojumā vietējie iedzīvotāji atzīst par bīstamu. Ceturtdien te tika notriekta kāda jauna meitene. Raidījums “Degpunktā” satika kādu vietējo iedzīvotāju, kurš bija šā negadījuma aculiecinieks, vēsta “TV 3”.

“Man šķiet, ka viņš neredzēja to gājēju. Meiteni notrieca uz gājēju pārejas,” stāsta vīrietis.

Meiteni notriekušās automašīnas šoferis pārdzīvo notikušo. Viņš jaunieti laikus nepamanīja, jo skatu aizsedza priekšā braucošais spēkrats un gājēja nāca no ēnas puses.

“Priekšā bija sarkanā gaisma uz luktura, nomainījās gaisma, un sākām braukt… Un viss, viņa – melnā ģērbta, austiņas virsū, bremzēju par vēlu,”

stāsta šoferis, kurš negadījuma brīdī steidzies izpildīt kādu pasūtījumu.

Negadījuma vietā strādāja arī divas mediķu brigādes, kas operatīvi sniedza palīdzību cietušajai. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests skaidro, ka cietusī ārstniecības iestādē nogādāta vidēji smagā stāvoklī.

Konkrētā gājēju pāreja esot grūti pārredzama, stāsta vietējie iedzīvotāji, tādēļ pirms ielas šķērsošanas jāuzgaida un jāpārliecinās, ka vadītāji ir pamanījuši cilvēku ielas malā. Apkārtnē dzīvojošie iesaka pie pārejas ierīkot luksoforu, ņemot vērā, ka blakus ir sabiedriskā transporta pieturas un gājēju plūsma ir pietiekami intensīva.

Vairāk skaties TV3 raidījuma “Degpunktā” sižetā

Nepalaid garām!
Uz augšu