Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Spānijā reģistrēts auto sabojā latvietim spēkratu. Ārvalstu apdrošinātājs pusgadu neizmaksā atlīdzību

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Šā gada janvārī Spānijā reģistrēts transportlīdzeklis apskādēja Daugavpils puses iedzīvotājam Edgaram piederošu automašīnu. Vainīgā spēkrata apdrošinātājs Spānijā latvietim teju pusgadu neizmaksā apdrošināšanas atlīdzību, vēsta raidījums "Bez tabu".

Edgaram piederošais kravas mikroautobuss gada sākumā bija devies darba uzdevumā ārpus Latvijas. Uz prāmja Lielbritānijā tajā ietriecās Spānijā reģistrēts spēkrats.

Edgara OCTA apdrošinātājs informēja latvieti, ka starpniekpakalpojumu, palīdzot sazināties un sakārtot formalitātes ar avārijas izraisītāja apdrošinātāju Spānijā – kompāniju "Soliss" -, var sniegt uzņēmums "iClaim". Uzņēmums ir pilnvarots būt par starpnieku, palīdzot Baltijas reģiona automašīnu īpašniekiem komunicēt ar ārvalstu apdrošinātājiem.

Īsi pēc negadījuma Edgars nosūtīja visu prasīto informāciju. Līdz pat jūnija sākumam, gandrīz pusgadu pēc negadījuma, Edgars aizvien nebija saņēmis apdrošināšanas atlīdzību. Latvietis raidījumam pauda neizpratni par to, ka starpnieka "iClaim" pārstāvi Latvijā neizdodas sazvanīt.

Rakstiskā saziņā "iClaim" daudzkārt taisnojies, ka visu nepieciešamo informāciju pārsūtījis apdrošināšanas firmai Spānijā, bet ilgi nesaņem nepieciešamos apstiprinājumus. Saraksti ar "iClaim" Edgars uzrādīja raidījumam. Daugavpils puses iedzīvotāja pacietības mērs bija pilns, tāpēc lūdza raidījuma iesaistīšanos.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu