Pirmdienas horoskops: 10. jūnijs

Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 10. jūnijam.

AUNS

Tu esi pieradis rīkoties strauji un apņēmīgi, taču patlaban šāda taktika nav labākais risinājums. Pastāv riski kļūdīties, un kļūdas pašam pēc tam būs jālabo.

VĒRSIS

Būsi uz radošā pacēluma viļņa, galvā rosīsies interesantas idejas, organizēsi un menedžēsi. Tādām aktivitātēm būs rezultāts, un drīz vien tevi priecēs bankas īsziņas par konta stāvokli.

DVĪŅI

Profesionālā jomā vari pētīt ārvalstu pieredzi vai doties komandējumā. Iespējami izdevīgi darījumi, vienošanās un panākumi, kas atnes gan slavu, gan materiālo labumu.

VĒZIS

Traka un raiba dieniņa – plānu maiņas, aizķeršanās un neauglīgas apspriedes. Rūpīgi izsver, kad ir un kad nav vērts cīnīties. Lietišķās diskusijās nevajadzētu iestāties pozā.

LAUVA

Daudz kas atkarīgs no zināšanām, tā ir bagātība, ko neviens nevar atņemt. Ja šķiet, ka to pietrūkst – mācīties nekad nav par vēlu. Tavs prāts atvērts visam jaunajam.

JAUNAVA

Var rasties jaunas ieceres vai darbā nākt kādas pārmaiņas. Nesatraucies un ar lēmumiem nesteidzies. Ir mazliet jānogaida. Šī diena nav īsti piemērota aktīvai rīcībai.

SVARI

Ja pieņemami kādi lēmumi, tad ir vērts vairāk ieklausīties sevī. Uzticies intuīcijai un tā pateiks priekšā pareizos risinājumus. Saņemto informāciju pārbaudi vairākkārt.

SKORPIONS

Nedēļa sākas nemierīgi - var būt vairāk kašķu, nekā racionālas darbības, un tas tracinās. Saki, ko domā, taču par varītēm necenties pārtaisīt pasauli. Ar laiku visi jautājumi tik un tā atrisinās.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots nopietni un lietišķi, turklāt prāta un stratēģa spējas augstā līmenī. Iespējamas situācijas vai cilvēki, kas „izsit” no līdzsvara, taču tie tikai daži mirkļi.

MEŽĀZIS

Darbā jāiegulda enerģija, bet kārtīgi paveiktais var vest karjeras virzienā. Labs laiks autoritātes nostiprināšanai – spēsi sniegt padomus sarežģītu situāciju risināšanā.

ŪDENSVĪRS

Darbā gribēsi daudz paveikt un tas arī izdosies, vienīgi nevajag paļauties uz citu solījumiem. Svarīgajās lietās visu pārbaudi, jo maza nevīžībiņa var radīt būtiskas sekas.

ZIVIS

Labs laiks ienākumu pavairošanai, tikai jāraugās, lai viss ir godīgi. Nepaļaujies uz cilvēku solījumiem, visādi var gadīties, tāpēc mutiskas norunas labāk noformēt juridiski korekti.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu