Otrdienas horoskops: 11. jūnijs

Horoskops otrdienai, 11. jūnijam.

AUNS

Neko nesasteidz un pie svarīgiem darbiem neķeries, labāk padomā par jaunām zināšanām. Mācību laikā var rasties iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus.

VĒRSIS

Sekmīga diena komandas darbam un profesionālajai izaugsmei. Kādam var nākt vilinošs sadarbības piedāvājums - varbūt tieši par tādu jau kādu laiku esi sapņojis.

DVĪŅI

Cilvēki labprāt ar tevi kontaktēsies un izrādīs simpātijas. Lieliska diena, lai iegūtu domubiedrus, atbalstītājus, sponsorus. Ir iespējas iedvest dzīvību it kā šķietami utopiskām idejām.

VĒZIS

Ja nebūsi spītīgs un ietiepīgs, cilvēki uzklausīs tavu viedokli un respektēs to. Dzīves pieredze noderēs pašam un citiem. Nekautrējies runāt par finanšu un atalgojuma jautājumiem.

LAUVA

Izejot sabiedrībā, daudz komunikācijas un kontaktu, sekmīgi risināsi sarunas, iepazīsies ar cilvēkiem, kas var kļūt gan par draugiem, gan sadarbības partneriem.

JAUNAVA

Nevajag iesaistīties strīdos, vai ļaut vaļu emocijām. Gudrākais piekāpjas, vai vismaz paklusē. Un – viss, kas notiek, notiek uz labu. Drīz varēsi plūkt uzvaras laurus.

SVARI

Diezgan viegli iespaidosies no notikumiem, apstākļiem un apkārtējiem. Tāpēc turies tālāk no nīgriem ļautiņiem un neļauj, lai kāds sabojā garastāvokli.

SKORPIONS

Laba diena lietišķo jautājumu risināšanai vai darīšanām iestādēs. Spēsi pamatot viedokli un pārliecināt, un tādējādi ir iespējas nokārtot to, ko esi iecerējis. Darbā gan viss neies gludi, bruņojies ar pacietību.

STRĒLNIEKS

Ar skaidru skatienu raudzīsies uz lietām un spēsi arī citiem sniegt ieteikumus. Iesaistoties jaunos pasākumos, uz ātru peļņu neceri, bet ilgtermiņā ar ienākumiem būsi apmierināts.

MEŽĀZIS

Netaupi spēkus un uzstādi augstākus mērķus. Var pavērties jaunas iespējas karjerā, bet naudas lietās gan esi apdomīgs - nevajadzētu iesaistīties līdz galam nepārdomātos pasākumos.

ŪDENSVĪRS

Spraiga diena. Tev būs viedoklis par daudziem jautājumiem, taču nebūtu vēlams to pārāk uztiept vai diktēt noteikumus, tas var pabojāt attiecības ar kolēģiem.

ZIVIS

Emocionāli dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm darba vidē, un tas var radīt stresu. Mēģini mazliet distancēties, un meklē jaunus ceļus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu