Trešdienas horoskops: 19. jūnijs

Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 19. jūnijam.

AUNS

Izvēlies pareizos sadarbības partnerus. Tādus, kas tavu domu saprot no pus vārda un ir gatavi darboties kopīgā projektā. Privātajā dzīvē – pozitīvas emocijas.

VĒRSIS

Daudz enerģijas – it kā tu būtu atklājis „perpetuum mobile”, mūžīgo dzinēju. Radīsies jauni plāni un šis ir piemērots periods karjeras veidošanai.

DVĪŅI

Kārtojami daudz un dažādi lietišķie jautājumi. Darīšanas iestādēs vai bankās, sarunas ar sadarbības partneriem. Šī darba diena paskries ļoti, ļoti ātri.

VĒZIS

Profesionālajā vidē neliela spriedze. Nekreņķējies, ja kaut kas bremzējas - ar uzcītīgu darbu daudzi šķēršļi ir pārvarami. Parādīsi savus talantus.

LAUVA

Dienu sāksi enerģiski. Skubināsi kolēģus un piktosies, ja kāds ko nesaprot vai čammājas. Atceries, ka dzīves pieredze, spēja klausīties un paklusēt, kad nav ko teikt, ir liela vērtība.

JAUNAVA

Strādājot ar atdevi, gūsi atzinību un līdzcilvēki atzīs tavu autoritāti. Pats būsi gandarīts, ja tavi ieteikumi kādam noderēs. Jārunā par finansēm.

SVARI

Profesionālajā jomā radīsies interesantas idejas un iespējas pelnīt vairāk. Kāds domās par savu biznesu. Meklē domubiedrus, jo visefektīvākā darbošanās komandā.

SKORPIONS

Sarežģītās situācijas darbā vai biznesā atrisināsies. Turklāt labāk veiksies ātri realizējamos pasākumos. Katram ir savas metodes un tu arī atradīsi to īsto.

STRĒLNIEKS

Par līdzsvaru un saskaņu partnerattiecībās jāgādā gan biznesā, gan privātajā dzīvē. Apdomā katru vārdu, kas nāk pāri lūpām, jo ir riski kādu aizskart gluži negribot.

MEŽĀZIS

Sekmīgi veidosi kontaktus, tomēr jaunas pazīšanās gan izvērtē ar vēsu prātu. Kā mēdz teikt: solīts makā nekrīt. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, nevis draugu un paziņu solījumiem.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks profesionālai izaugsmei, kontaktiem ar ārzemēm un ceļošanai. Darīšanas iestādēs atliec uz vēlāku laiku, jo, saskaroties ar birokrātiju, var veidoties konfliktsituācijas.

ZIVIS

Šobrīd aktuāli jauni projekti un kontaktu veidošana – var rasties interesanti varianti. Taču neatstāj novārtā attiecību jomu. Ja kaut kas nav pēc tava prāta, apdomā, ko pats esi vai neesi darījis.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu