Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties "Printful" biroja skvērā Rīgā nogādāts no nociršanas izglābts 12 metrus augsts koks (4)

Foto: Ekrānuzņēmums no video.

"Draugiem Group" uzņēmuma "Printful" centrālā biroja priekšā līdzšinējo stāvvietu vietā sākta funkcionāla skvēra izveide, kura centrālais elements būs 12 metrus augsts robīnijas jeb baltās akācijas dižstāds, TVNET informēja "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks.

"Draugiem Group" biroji atrodas zaļā vidē, tāpēc arī pie "Printful" ēkas tiek iekārtota apzaļumota un labiekārtota ārtelpa. Lēmums izveidot skvēru tika pieņemts pirms trim gadiem, kad "Printful" komanda iekārtojās tikko renovētajā birojā.

"Gandrīz vienlaicīgi ar "Printful" iekārtošanos jaunajā birojā mēs izglābām šo robīniju no nociršanas lielveikala būvlaukumā Mārupē. Koks audzis apmēram 80 gadus smilšainā augsnē, tāpēc mēs to pārvedām uz Annas koku skolas ciemu, rūpīgi atveseļojām, un tagad tas ir gatavs jaunai dzīvei," saka skvēra iekārtošanas komandas vadītājs, uzņēmuma "Labie koki" saimnieks Edgars Neilands.

Vienlaikus ar skvēra izveidi pabeigts darbs vides pieejamības uzlabošanā un uzstādīts ratiņkrēsla pacēlājs, nodrošinot brīvu piekļuvi birojam arī no centrālās ieejas. Skvēra izveidē un ratiņkrēsla pacēlāja izbūvē kopā ieguldīti 137 000 eiro.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu