Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Daba, kas uzlādē un veldzē: apslēptais dārgakmens stundas brauciena attālumā no Rīgas

Foto: publicitātes

Baudīt unikālu spa pieredzi sila ielokā intīmā gaisotnē vien 200 metru attālumā no jūras? Stundas brauciena attālumā no Rīgas atrodas "Albatross Home" ēku komplekss Ķesterciemā, un pavisam nesen tur ir atvērta Spa Wellness atpūtas un relaksācijas zona, kas piedāvā dažādus rituālus un fitnesa iespējas gan viesiem, gan kompleksa iedzīvotājiem.

Projekta "Albatross Resort" autori Andrejs Tarasovs un Līga Lapsale vēlējās apvienot mūsdienīgu dzīvesveidu ar dabai tuvāku un pievilcīgu vidi Ķesterciemā. Viņi uzsver iedzīvotāju un viesu fizisko un emocionālo labklājību, nodrošinot mierīgu un komfortablu vidi.

Foto: publicitātes

"Albatross Resort" ir piemērots gan pāriem, gan ģimenēm, padarot to par daudzveidīgu galamērķi relaksācijai un labsajūtai. Priežu ieskautā teritorija pie jūras paredzēta gan īslaicīgai atpūtai, gan pastāvīgai dzīvesvietai.

Īslaicīgai atpūtai viesi var rezervēt kādu no viesnīcas apartamentiem, izmantot daudzveidīgu spa un sporta infrastruktūru, kā arī apmeklēt kompleksa teritorijā pieejamo restorānu. Kompleksā regulāri ir pieejami dažādi īpašie piedāvājumi, kas apvieno nakšņošanu, spa apmeklējumu, peldi 25 metru garā baseinā ar, iespējams, dzidrāko ūdeni, kāds ir redzēts baseinos, un gardu maltīti. Apkārtnē ir daudz brīnišķīgu dabas pērļu un jūra atrodas vien 200 metru attālumā.

Foto: publicitātes

Unikāls spa komplekss

Jaunatvērtajā "Wellness" zonā var izbaudīt virkni spa procedūru – masāžas, ķermeņa pīlingus, ietīšanās un aparātprocedūras, kas veidotas iedvesmojoties no Latvijas dabas veltēm un jūras klātbūtnes. Procedūru klāstā pieejama arī unikāla holistisko viļņu terapija uz ūdens gultas, kas rada līdzīgu sajūtu, kā ieguļoties silta ūdens šūpulī. Procedūrās tiek izmantota augstākās kvalitātes Latvijā ražota profesionālā spa kosmētika.

Foto: publicitātes

SPA rituālu ietvaros vai vienkārši tāpat klienti var atpūsties īpaši izbūvētā spa terasē, kas atrodas priežu meža ielokā zem klajas debess. Divas fitosaunas terases zonā ar ciedru koka dziednieciskajām īpašībām ir unikālas veselības uzturēšanai un atjaunošanai, organisma attīrīšanai un pat dažādu slimību ārstēšanai. Pieprasījums pēc šīs atmosfēriskās SPA terases ir ļoti liels, tāpēc tā drīzumā tiks paplašināta.

Foto: publicitātes

Pēc pirts apmeklējuma viesi var veldzēties aukstajā baseinā, ko iespējams atdzesēt līdz pat +4 °C, vai rudens un ziemas mēnešos sildīties āra burbuļvannās, kuru vidējā temperatūra ir no +35 līdz +37 °C.

Maģiska atmosfēra un baudījums garšas kārpiņām

Kompleksā atrodas restorāns, kas priecēs pat vīzdegunīgāko gardēdi. Svaigu un gardu ēdienu papildina maģiskā gaisotne, ko sniedz sila un jūras klātbūtne. 

Foto: publicitātes

Restorāna koncepts ir paredzēts ģimenēm, kas novērtē Neapoles picu – ceptu malkas krāsnī, dažādas uzkodas, desertus un restorāna īpašo tiramisu. Restorānā ir lielisks vīna piedāvājums. Pieejams arī vīna sortiments, ko var iegādāties līdzņemšanai par ļoti pieejamu cenu. Restorāns ir arī ļoti draudzīgs nelieliem mājdzīvniekiem. Katru nedēļu ēdienkartē ir īpašais piedāvājums.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Vairāk par iespējām atgūt spēkus "Albatross Resort" uzzini šeit.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu