“Lidl” aicina skatīties visas UEFA EURO 2024™ čempionāta spēles “Lidl Arena” fanu zonā

Raksts tapis sadarbībā ar Lidl
Foto: Publicitātes foto

Līdz ar UEFA EURO 2024™ pirmo spēli 14. jūnijā arī Latvijā sāksies mēnesi ilgs futbola festivāls, kuru izbaudīt uz lielā ekrāna speciālajā fanu zonā visus līdzjutējus aicina “Lidl Arena”.

Arēna būs atvērta visu čempionāta laiku katru dienu 1 stundu pirms konkrētās dienas spēles līdz pat plkst. 2:00 naktī, piedāvājot gan futbola skatīšanos, gan plašu izklaides programmu un maltītes.

UEFA EURO 2024 čempionāts sāksies 14. jūnijā un noslēgsies ar finālu Berlīnē 14. jūlijā. Latvija čempionātā nepiedalās, taču tas nenozīmē, ka latvieši nekāps uz lielā futbola laukuma Vācijā! Tie būs 11 bērni no visas Latvijas, kuri 29. jūnijā Berlīnes futbola arēnā ievedīs čempionāta astotdaļfināla spēles futbolistus.

Latvijas “Lidl Kids Team” sastāvā uz Vāciju dosies 4 bērni no Rīgas un pa vienam bērnam no Rēzeknes, Valmieras novada, Ogres, Siguldas novada, Dobeles, Liepājas un Tukuma. Latvijas “Lidl Kids Team” dalībnieki 14. jūnijā arī personīgi piedalīsies “Lidl Arena” fanu zonas atklāšanā plkst. 18.00.

Visu čempionāta mēnesi “Lidl Arena” telpās Rīgā, Kauguru ielā 6 uz lielā ekrāna tiks pārraidītas čempionāta spēles. Spēļu translācijas nenotiks vienīgi 23. un 24. jūnijā par godu Jāņu svinēšanai.

Futbola fanu zonai “Lidl Latvija” ir sarūpējusi plašu izklaides programmu. Bērniem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas, dažādas mazformāta futbola spēles, un citas interesantas aktivitātes. Savukārt pieaugušie fanotāji, gaidot spēli, varēs izklaidēties ar futbola šautriņām, futbola golfu, novusu, galda futbolu un citām aktivitātēm. Par aktīvu noskaņojumu rūpēsies dīdžeji.

Foto: Publicitātes foto

Čempionāta laikā “Lidl” piedāvās arī plašu uzkodu un dzērienu klāstu, katrai spēlei nodrošinot īstu futbola festivāla atmosfēru.

Tā kā “Lidl” ir UEFA EURO 2024 oficiālais partneris visā Eiropā, arī Latvijā “Lidl” piedāvā plašu Eiropas futbola čempionāta pasākumu klāstu Latvijas faniem. No 30. maija “Lidl” veikalos ir pieejami UEFA EURO 2024 čempionāta oficiālie fanu produkti – futbola bumbas, bērnu sporta tērpi, sporta krekli, alus kausi un citas preces.

Uz augšu