Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Velsas princese gluži kā Hepbērna no "Mana skaistā lēdija"

Foto: AFP/SCANPIX

Pasaule ar nepacietību gaidīja Velsas princeses publisko parādīšanos karaļa Čārlza III dzimšanas dienas svinībās. Un gaidīšana bija tā vērta, jo Ketrīna kā vienmēr apbūra visus, īpaši, kad viņas tēlā saskatīja līdzību ar Odrijas Hepbērnas tēlu populārajā filmā "Mana skaistā lēdija" (My Fairy Lady)

Pēc gandrīz sešu mēnešu pauzes Ketrīna beidzot parādījās sabiedrībā. Holivudas zelta laikmeta cienīgā tērpā no princeses iemīļotā zīmola "Jenny Packham" viņa, starojoši smaidot, kopā ar ģimeni piedalījās karaļa dzimšanas dienai veltītā parādē, kā arī no Bakingemas pils balkona vēroja aviošovu. 

Ketrīna "Trooping the Color" pasākumā pasaulei parādīja, ka paralēli aizvien notiekošajai ķīmijterapijai spēj būt perfekta princese. 

Foto: publicitātes

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā princese nāca klajā ar publisku paziņojumu par savu veselību. Princese iesāka ar milzīgu pateicību par ikviena atbalstu un laba vēlējumiem viņas veseļošanās procesā. "Tas patiešām man un Viljamam dod spēku iet cauri grūtajam laikam," izteicās princese.

Foto: AFP/SCANPIX

"Man ir labs progress, bet ikviens, kas iziet ķīmijterapiju, zina, ka ir labās un sliktās dienas. Sliktajās dienās tu jūties vājš, noguris un tev ir jāļauj ķermenim atpūsties. Bet labajās dienās, kad jūties spēcīgāks, tu vēlies izmantot maksimāli šo labo pašsajūtu," emocijās dalās princese.

Ketrīna piebilst, ka ārstēšana turpināsies vēl vairākus mēnešus. "Es vēl neesmu ārā no meža," paziņojumā saka princese, ar to domājot, ka viņa vēl nav pavisam vesela.

"Dienās, kad jūtos pietiekami labi, man ir prieks iesaistīties bērnu skolas dzīvē, nodoties lietām, kas dod enerģiju un iedvesmo, kā arī nedaudz pastrādāt no mājām," savā personīgajā dzīvē dalās Ketrīna.

Ziņojuma nobeigumā Keita saka: "Es mācos būt pacietīga, īpaši par nenoteiktību. Pieņemt katru dienu, kāda tā ir, ieklausīties savā ķermenī un ļaut tam izmantot šo tik ļoti vajadzīgo laiku, lai atveseļotos." 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu