Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Ar skandālu! Kā šķiras visas horoskopa zīmes

Foto: Shutterstock

Ne visi prot eleganti pārtraukt attiecības. Lūk, kā šķiras dažādi Zodiaka apļa pārstāvji.

Auns

Auns labprātāk aizietu pats, nevis tiktu pamests, tāpēc, ja spriedze pieaugs, tad, visticamāk, viņš būs tas, kurš iniciēs šķiršanos. Auni arī šķiršanos uztver kā sportu, viņi nevēlas zaudēt. Gadās arī tā, ka bieži vien Auni uzreiz nožēlo savus lēmumus – vai tas būtu lēmums nekavējoties sākt jaunas attiecības vai šķirties pavisam, kā rezultātā var rasties sirdsapziņas pārmetumi. Grēkus nožēlojošs Auns darīs visu, lai pierādītu savu mīlestību un uzticību, ja jutīs, ka tas tiešām ir to vērts.

Vērsis

Vērši nereti ir pārlieku materiālistiski. Viņi var būt arī visneprognozējamākie, taču katrā gadījumā Vērši zaudējumu pārdzīvo ļoti sāpīgi, nožēlojot šajās attiecībās pavadīto laiku un ieguldīto spēku. Vērši gan nav ļaunatminīgi, viņi vairāk žēlo sevi. 

Dvīņi

Brīžos, kad Dvīnis jau laikus pieņēmis lēmumu par šķiršanos, viņi izmanto arī gudru un emocionālu taktiku, izdarot tā, ka partneris patiešām vēlas šķirties, lai arī sākotnēji tā nav bijis, tas ir klasisks Dvīņu gājiens. Tā kā Dvīņi ir ļoti sociālas zīmes, viņi uzlādējas socializējoties un satiekot jaunus cilvēkus, pārvēršot savu šķiršanās drāmu skumjos un smieklīgos stāstos, ar kuriem dalīties.

Vēzis

Lai Vēži atbrīvotos no drāmas, viņiem patīk izrunāties ar saviem bijušajiem partneriem.  Vēži nemēdz būt rupji, taču, kad viņi jūtas satriekti, viņi bieži nosaka stingras robežas, lai sevi aizsargātu. Grūtos emocionālos laikos šīs jūtīgās radības novērtē to, ka tuvumā ir draugi, kuri var atbalstīt, kad viņu sirds ir salauzta. 

Lauva

Lauva ir viens no sliktākajiem bijušajiem. Lauva nekad neuzņemsies atbildību par to, ka attiecību laikā kaut kas nogājis greizi. Viņš nav noskaņots šķirties uz draudzīgas nots un nepalaidīs garām iespēju parādīt, kādu kļūdu pieļāvis partneris. Pēc šķiršanās no Lauvām var sagaidīt daudz demonstratīvas uzvedības un dažreiz pasīvas agresijas.

Jaunava

Jaunavas dod priekšroku izvairīties no konfliktiem, tāpēc cenšas izvairīties no grūtām sarunām. Ja no sarunas nav iespējams izvairīties, Jaunavas ļoti atvainojas un ātri noņem spriedzi, uzņemoties pilnu atbildību, paziņojot apmēram tā: "Vaina nav tevī, bet manī." Jaunavas ir arī tie, kuriem ir grūti izšķirties, viņi labāk izvēlēsies attiecības vilkt garumā, nevis pateikt, kā jūtas patiesībā.

Svari

Kad Svari sāk šķiršanos, viņi bieži sāk ar divdomīgu valodu (piemēram, "paņemam pauzi"). Kad šķiršanās notiek pēc partnera iniciatīvas, Svari dara visu iespējamo, lai stāsts beidzas uz labas nots. Svarus ļoti uztrauc tas, kādu iespaidu viņi atstāj uz citiem, tāpēc galu galā viņiem svarīga ir ne tikai romantika, bet arī reputācija un draudzīgu attiecību uzturēšana ar bijušo partneri.

Skorpions

Lai gan noslēpumainie Skorpioni ārēji paliek mierīgi un savākti, viņi savas spēcīgās emocijas bieži izrāda slepeni. Piemēram, Skorpions var bloķēt savu bijušo personu sociālajos tīklos un pēc tam izveidot anonīmu kontu, lai uzraudzītu viņa darbības. Labākais veids, kā Skorpionam salabot salauzto sirdi, ir iedziļināties savas dvēseles dziļumos, stāties pretī bailēm un ļaut sev pilnībā apstrādāt savas tumšās emocijas.

Strēlnieks

Pēc šķiršanās Strēlnieks necietīs, nesazināsies un nesekos sava bijušā partnera sociālo tīklu aktivitātēm. Viņi vienkārši pazudīs, it kā nekas un nekad nebūtu bijis, liekot šaubīties, vai attiecības viņam bija kaut kas nozīmīgas. Patiesībā šīs zīmes pārstāvji tik ļoti novērtē savu un citu brīvību, ka vienkārši mierīgi ļaujas. Viņi nevēlas provocēt neveiklas situācijas, bet no malas šķiet, ka viņi priecājas, ka beidzot viss ir beidzies.

Mežāzis

Mežāžiem attiecības reti kad ir prioritāte. Pēc šķiršanās Mežāži sāk vaimanāt par iztērētiem resursiem, kas dažkārt aiziet pārāk tālu. Viņi var sākt skaitīt iztērēto naudu, vainot bijušos partnerus par neizmantotajām iespējām attiecību laikā utt. Tas viss no malas var būt diezgan neizskatīgi, bet galu galā viņi vienmēr apzinās savas kļūdas, tikai vajag laiku.

Ūdensvīrs

Šķiršanās no Ūdensvīra visbiežāk notiek pēc viņa iniciatīvas. Šīs gaisa zīmes pārstāvji ir brīvību mīloši un radoši, viņi vienmēr paši izlemj, kas būs kopā ar viņiem un cik ilgas būs šīs attiecības. Ja viņu jūtas atdziest, viņi bez nožēlas atstāj attiecības pagātnē.

Zivis

Zivis labprātāk nerisina sarežģītas situācijas, un attiecīgi viņu šķiršanās stils bieži ir neskaidrs un nepārliecinošs. Tā kā Zivis pastāv abstraktā sfērā, konkrēta rīcība nav viņu stiprā puse, un tā vietā, lai pieliktu tām punktu, viņi dod priekšroku lēnām aiziet no attiecībām, atstājot aiz sevis vairāk jautājumu nekā atbilžu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu