Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Otrdienas horoskops: 18. jūnijs (1)

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 18. jūnijam.

AUNS

Labs garastāvoklis un vēlme baudīt dzīvi no visas sirds. Satiecies ar cilvēkiem, apmainies ar informāciju, dodies ekskursijā vai komandējumā.

VĒRSIS

Lietišķu diskusiju diena. Ar loģiskiem argumentiem drīz vien pārliecināsi skeptiķus, ka ir vērts pūlēties, jo bankas kontā var parādīties tīkams cipars.

DVĪŅI

Iespējams, jāuzņemas papildus pienākumi, jāaizvieto kolēģi, kas atvaļinājumā, vai arī tik daudz darbu, ka tava komanda netiek galā. Kas jādara, tas jādara – vēlāk ar rezultātu būsi apmierināts.

VĒZIS

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem un smaids atvērs daudzas durvis. Vari risināt jautājumus, kas kādu brīdi bijuši bez virzības. Enerģija mutuļos, būs mērķi un redzējums, kā tos sasniegt.

LAUVA

Nemierīga diena. Ja kaut kas nav pa prātam, noskaiti līdz desmit un necīnies ar spītniekiem vai tiem, kam lielāka teikšana. Varbūt jāmeklē jauni darījumu partneri vai jāmaina darbs.

JAUNAVA

Esi precīzs naudas lietās, visas norunas jānoformē juridiski korekti. Solījumi finanšu jomā var izrādīties lielāki, nekā vēlme tos izpildīt. Tāpat arī ielūkojies bankas kontā – vai tur ienācis viss, kam jābūt.

SVARI

Vajadzēs kārtot darīšanas iestādēs un risināt lietišķas sarunas, pierādīt ideju dzīvotspēju, argumentēt un pārliecināt. Taču pūles nebūs veltas, jo pastāv iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās.

SKORPIONS

Ieskatīsies plānotājā – turpmāko dienu ailes pierakstītas pilnas no rīta līdz pat vakaram. Šī darba nedēļa citiem rit tuvojošos svētku noskaņās. Vai neesi uzņēmies pārāk daudz?

STRĒLNIEKS

Ja kāds tev pavēsta sensacionālu un „pilnīgi slepenu” informāciju, ar tālāk stāstīšanu nesteidzies un rūpīgi apsver, vai vispār vajag kādam izpaust. Iespējamas neveiklas situācijas.

MEŽĀZIS

Finanšu jomā planētas sastājušās labvēlīgās kombinācijās – izmanto iespējas, piedāvā savas koncepcijas, priekšlikumus un risinājumus. Ar ienākumiem būsi apmierināts.

ŪDENSVĪRS

Var nākties sastapties ar cilvēkiem, kas pārliecinoši runā, prot skaisti solīt, bet līdz darīšanai netiek. Ja gaidīsi no kāda reālu darbību ar rezultātu, iespējama vilšanās. Paļaujies pats uz sevi.

ZIVIS

Ņemot vērā to, ka darbā iespējama spriedze, vislabāk būtu doties atvaļinājumā uz kādu tālu zemi, kur neesi visiem sasniedzams. Ja tas nav iespējams, tad rēķinies, ka darbā ļoti, ļoti daudz pienākumu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu