"CityBee" ierobežos automašīnu pieejamību Jāņu svētku naktīs

LETA
Foto: Publicitātes foto

Transportlīdzekļu koplietošanas uzņēmums "CityBee" Jāņu svētku naktīs ierobežos pieeju automašīnām, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

"CityBee" klienti nevarēs rezervēt automašīnas un sākt jaunus braucienus 22.jūnija un 23.jūnija naktīs no pusnakts līdz plkst.6, bet Jāņu naktī nomas transportlīdzekļi nebūs pieejami no 23.jūnija plkst.23 līdz 24.jūnija plkst.8.

Savukārt no 24.jūnija plkst.8 automašīnas būs pieejamas kā ierasts.

Šie pakalpojumu ierobežojumi neietekmēs aktīvos braucienus, kurus varēs turpināt, atsākt vai pārtraukt arī ierobežojumu laikā.

Uzņēmumā norāda, ka, par spīti valsts iestāžu pūliņiem braukšanu dzērumā svētku laikā kontrolēt, Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) dati pēdējos gados bijuši salīdzinoši nemainīgi. Jūnijā notikušo ceļa satiksmes negadījumu skaits, kuros vismaz vienam no vadītājiem konstatēts reibums, pēdējos 14 gados ir svārstījies ap 60, bet 2022.gadā šādu negadījumi bija 98, kamēr 2023.gadā - 90.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "CityBee Latvija" apgrozījums pērn bija 18,999 miljoni eiro, kas par 1,6% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās vairākkārtīgi - līdz 163 811 eiro.

Uzņēmums reģistrēts 2019.gadā, un tā pamatkapitāls ir 602 800 eiro. "CityBee Latvija" vienīgais īpašnieks ir Viļņā reģistrētā "CityBee Solutions".

Nepalaid garām!
Uz augšu