Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Mašīnu bende! Purvciemā jau vairākus gadus nesalabo katastrofālā stāvoklī esošu ceļu (1)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Rīgas mikrorajona iedzīvotājs Pāvils jau trīs gadus dzīvo vienā no Purvciema daudzdzīvokļu namiem. Kopš ievākšanās brīža viņš neatceras reizi, kad apsaimniekotājs būtu risinājis jautājumu ar iebraucamā ceļa stāvokli pagalmā, vēsta raidījums "Bez tabu".

Mājas piebraucamo ceļu klāj bedres, turklāt dažas no tām ir dziļas. Šo ceļu izmanto arī preču piegādātāji, tāpat regulāri teritorijā iebrauc atkritumu izvedēji un vietējās izklaides vietas apmeklētāji, ceļa posms ir gana noslogots, tāpēc iedzīvotāji uzskata, ka pienācis laiks to pienācīgi atjaunot. Citi autovadītāji arī piekrīt Pāvilam un norāda, ka ceļa posms ir kritiskā stāvoklī.

Mājas apskate plānota tuvākajā laikā, pagaidām apsaimniekotājs izlīdzas kā var un bedres aizber ar šķembām. Tāpat vēl ir jautājums, ko par asfalta nomaiņu teiks otrs zemes īpašnieks, jo, kā izrādās, pusei ielas, tātad arī bedrēm, ir cits saimnieks. Šobrīd prioritāšu augšgalā esot citi veicamie darbi, tomēr apsaimniekotājs sola pievērsties jautājumam par ceļa stāvokļa uzlabošanu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu