Līgosvētku horoskops

Foto: Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 23. jūnijam.

AUNS

Īstais laiks ballītei, izklaidei, izbraucienam. Varbūt Zāļu vakarā satiksi savu simpātiju vai arī attiecības ar mīļoto kļūs ciešākas. Daudz pozitīvas enerģijas.

VĒRSIS

Prātosi, ka šis un tas darāms mājas saimniecībā, taču darbi var pagaidīt. Šodien jāatpūšas un jāballējas. Jāņuguns gaismās sirdī var iekrist romantiska dzirksts.

DVĪŅI

Jauka līgošana draugu kompānijā – apdziedāšanās, jāņugunis, dejas un lēkšana pāri ugunskuram. Ja patlaban esi viens, tad kāda dzirkstelīte sirdī var aizdegt liesmu.

VĒZIS

Līgo vakarā dodies ciemos vai izbraucienā pie dabas. Savu tiesu uzmanības prasīs attiecību tēma. Neapspried sirdslietas ar citiem un neļauj iejaukties cilvēkiem no malas.

LAUVA

Šodien nav vēlamas skaļas izklaides - labāk klusi, mierīgi, savējo lokā. Zāļu vakarā sentimentāls noskaņojums, romantiski piedzīvojumi un neatkārtojamā saullēkta gaidīšanas sajūta.

JAUNAVA

Uzaicini ciemos pašus tuvākos, bet pēc tam dodieties kopā uz kādu brīvdabas pasākumu vai Jāņu zaļumballi. Brīvajiem ļaudīm ar papardes zieda meklēšanu jābūt apdomīgiem.

SVARI

Svētku laikā mierīgi atpūties. Uz ballītēm un pasākumiem ar lielu ļaužu pulku prāts nenesīsies, drīzāk gribēsies līgot nelielā radu un tuvu cilvēku lokā.

SKORPIONS

Prieku sagādās brīvdabas koncerta apmeklējums un tikšanās ar draugiem. Sirdi sildīs romantiskas noskaņas. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt liktenīgo sirdsāķīti.

STRĒLNIEKS

Zāļu vakaru labāk nosvinēt kopā ar savējiem, nelielā radu un draugu lokā. Paša siets siera ritulis un miestiņš, omulība un saturīgas sarunas.

MEŽĀZIS

Attiecībās pārdomu laiks. Gribēsi iedziļināties, analizēt un, iespējams, kaut ko mainīt. Brīvajiem ļaudīm Zāļu vakara enerģijas var uzdāvāt iepazīšanos, kam seko romantisks turpinājums.

ŪDENSVĪRS

Dodies jaukā kompānijā kaut kur dabā. Zāļu vakarā romantiskā gaisotnē kādam uzplauks viskrāšņākais papardes zieds. Ģimenes cilvēkiem svarīgi uzklausīt otru un runāt, ja kas sakrājies uz sirds.

ZIVIS

Dodies uz kādu jauku Latvijas vietu, kur var iebrist rasotā zālē, un līgo dziesmas dziedāt pilnā balsī. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami privātajā dzīvē. Zini, ka papardei ir zelta ziedi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu