Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

ŅEM VĒRĀ Svētku laikā Rīgas tirdzniecības centriem būs cits darba laiks

Foto: Ieva Leiniša/LETA

Rīgā lielāko tirdzniecības centru darba laiks Zāļu dienā, svētdien, 23. jūnijā, būs mainīts, bet Jāņu dienā, pirmdien, 24. jūnijā, vairums tirdzniecības centru veikalu būs slēgti.

Zāļu dienā tirdzniecības centri "Akropole Rīga" un "Akropole Alfa" strādās no plkst.10 līdz 20, bet tirdzniecības centrs "Origo" no plkst.10 līdz 19. Atšķirīgs darba laiks būs tur esošajiem "Rimi" un "Maxima" veikaliem, kā arī vēl dažiem atsevišķiem tirgotājiem un ēdinātājiem.

Tirdzniecības centri "Domina Shopping", "Spice", "Spice Home" un "Rīga Plaza" Zāļu dienā strādās no plkst.10 līdz 18, savukārt "Galerija Centrs" - no plkst.10 līdz 17, bet "Galleria Riga" strādās no plkst.10 līdz 16. Arī šajos tirdzniecības centros atšķirīgs darba laiks būs pārtikas veikaliem un atsevišķiem tirgotājiem un ēdinātājiem.

Savukārt Jāņu dienā, 24.jūnijā, minētajos tirdzniecības centros lielākā daļa veikalu būs slēgti, un tajos strādās tikai "Rimi" un "Maxima" veikali, kā arī atsevišķos tirdzniecības centros arī citi tirgotāji, ēdinātāji un pakalpojumu sniedzēji.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu