Vānes pagasta “Kalnēnu” mājās ražošana iet pa visiem gaņģiem – te kūpina un žāvē, te burkās sabāž visu mežu un dārzu, te lauka vidū slejas konceptrestorāns “Ogle”. Rindas pie Aivara Žiedas stenda ir vislabākā reklāma un garantija, ka te dabūjama laba manta.

“Nāciet nogaršot!”, “Rau kāda feina gaļiņa!”, “Neskrieniet garām!” – šādi pievilinot kundes, Aivaru no Kalnēnu mājām jūs nedzirdēsiet. Drīzāk uz jautājumu: “Vai man tas kūpinājums garšos?” varat saņemt Aivara strupo: “Diez vai! Atstājiet labāk citiem!”

Dodot degustēt savu produkciju tirgū, Aivars ir dāsns; ja klients no tāda daudzuma mulst, saimnieks mierina, lai tik ēd un degustē droši, pieskaitīšot apēsto nākamajam klientam.

Tāds viņš ir – atbruņojoši tiešs, ar paskarbu humoru, bet bezgala sirsnīgs. Patiesībā Aivaram sava prece diži nav jāslavē, viņa kūpinājumus un konservējumus zina un pēc tiem stāv rindā. Kāds tad ir Aivara noslēpums un slepenā sastāvdaļa, ka viss, ko viņš gatavo, prasīties prasās pēc papildporcijas?