VIDEO Mulsinošu manevru dēļ uz Jūrmalas apvedceļa notiek smaga autoavārija

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ceturtdien, 20. jūnijā, uz Jūrmalas apvedceļa Rīgas virzienā bija izveidojies pamatīgs sastrēgums. Vairāku simtu metru attālumā uz autoceļa bija saredzamas operatīvo dienestu bākugunis un darbinieku rosība, vēsta raidījums "Degpunktā".

Notikuma vietā glābēji no grāvja ar sakabi izvilkuši kādu pamatīgi sadauzītu "Škoda" spēkratu. Iespējams, trīs automašīnu sadursmē ir arī kāds cietušais. "Škoda" vadītāja tuvinieks norāda, ka avārija notikusi neveiksmīga apdzīšanas manevra dēļ.

No vīrieša teiktā noprotams, ka pirms nogriešanās no šosejas uz mazākas nozīmes ceļa smagā transportlīdzekļa šoferis, visticamāk, novēloti ieslēdzis kreisā pagrieziena signālu, varbūt pārāk strauji nobremzējis. Taču ātrumi uz autoceļa ir lieli, satiksme intensīva, tādēļ iespējams, ka nelielas kļūdas augstā stresa situācijā pieļāva arī pārējie sadursmē iesaistītie autovadītāji.

Mediķi apstiprina, ka "Škoda" spēkrata vadītājs ar vidēji smagām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Pārējie trīs avārijā iesaistītie cilvēki no ārstu palīdzības atteicās. Par to, ka šis ceļa posms ir karmiski neveiksmīgs, liecina arī kāda piemiņas vieta, kas iekārtota šosejas malā esošajā grāvī.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu