“Lidl” pārsteidz Ķengaragu – sāk kursēt bezmaksas busiņš!

Raksts tapis sadarbībā ar Lidl
Foto: Publicitātes foto

Rūpējoties par savu klientu ērtībām, “Lidl” no 3. jūnija sācis piedāvāt vismaz Rīgā vēl neredzētu pakalpojumu – bezmaksas busiņu Ķengaragā. Jaunais busiņš katru dienu no 10.00 līdz 15.00 veiks regulārus reisus pa Latgales ielas “Lidl” tuvāko apkaimi, tādējādi atvieglojot klientiem ceļu uz savu iecienītāko veikalu, izvairoties no vasaras karstās saules vai negaisa nestajām lietusgāzēm.

Jaunais “Lidl” busiņš pilno maršruta apli veic apmēram 30 minūtēs, pieturot esošajās sabiedriskā transporta pieturvietās: “Lidl” veikals – Višķu ielas pietura – 15. trolejbusa galapunkts – Šķirotavas stacija – Ikšķiles iela – Latgales iela – “Lidl” veikals.

Kā stāsta Dana Hasana, “Lidl Latvija” Korporatīvās komunikācijas vadītāja, šis ir labas gribas žests rūpēs Latgales ielas 414 “Lidl” veikala klientiem: “Ir zināms, ka Rīgas domei Ķengaragā ir nākotnes plāni par tramvaja līnijas pagarināšanu, kuras galapunkts būs pavisam netālu no mūsu veikala. Taču vismaz šovasar mēs būsim tie, kas parūpēsies par to, lai jau padzīvojušajiem cilvēkiem nav jāpārkarst saulē vai jāizmirkst lietū, ar kājām veicot tālo ceļu pēc pārtikas.”

Koši dzeltenajā busiņā ir vietas 19 pasažieriem, tāpēc “Lidl” aicina to primāri izmantot tiem cilvēkiem, kam nokļūšana uz veikalu ir apgrūtināta. Busiņā ir arī gaisa kondicionieris, lai karstajās vasaras dienās braukšana būtu ērta un uzmundrinoša.

Foto: Publicitātes foto
Uz augšu