Otrdienas horoskops: 25. jūnijs

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 25. jūnijam.

AUNS

Ja pie tevis nonāk interesanta informācija, esi kritiski noskaņots un, pirms izdarīt tālejošus secinājumus, analizē. Svarīgas arī naudas lietas. Vari apspriest algas pielikumu vai peļņas pārdali.

VĒRSIS

Ir labas iespējas nopelnīt vairāk, iegūt sapņu darbu, vai attīstīt biznesu. Ja tu patiesi kaut ko vēlies, tad negaidi, kad tas atnāks pats. Turi grožus stingri rokās, un vadi notikumus sev vēlamā virzienā.

DVĪŅI

Tev gan piemīt talants labi saprasties ar cilvēkiem, tomēr attiecībās ar kolēģiem var rasties sajūta, ka runājat atšķirīgās valodās vai viens otru vispār nedzirdat. Taču tas ir pārejoši.

VĒZIS

Darbā viss varbūt nenotiks tā, kā tu vēlētos, bet tāda reiz nu ir dzīve. Kaut ko iedod, kaut ko pieprasa... Galvenais – censties iztikt bez stresa un sakāpinātām emocijām.

LAUVA

Augsts enerģijas potenciāls, ko vajag izmantot. Prātā nāks labas idejas, un uzradīsies arī sadarbības partneri. Tikai visu rūpīgi izvērtē. Naudas lietās un ar līgumiem un dokumentiem jābūt uzmanīgam.

JAUNAVA

Ražīga darba diena, kad viss iet no rokas un īstajā brīdī līdzās ir īstie cilvēki. Kādam iespējama arī jaunas sadarbības veidošanās. Raksti projektus, domā par jauniem darbības virzieniem.

SVARI

Profesionālajā jomā no tevis gaidīs idejas. Neatkarīgi no tā vai esi saistīts ar radošo vai lietišķo vidi, patlaban ir piemērots laiks jauniem izaicinājumiem. Nešaubies un nebīsties.

SKORPIONS

Garastāvoklis brīžiem apcerīgs, brīžiem nemierīgs, reizumis tāds, ka grūti atrast sev vietu. Rīkojies uzmanīgi ar finansēm pārskati maksājumus un sargies no nepārdomātiem pirkumiem.

STRĒLNIEKS

Kamēr citi pēc svētku brīvdienām cenšas „iešūpoties”, tu darbā pirmais aktīvi rosies un vēl pamanies izrīkot pārējos. Kolēģi nepiktosies - labi, ja ir kāds, kurš koordinē un motivē.

MEŽĀZIS

Var rasties iespējas izveidot jaunus kontaktus un iesaistīties kādā interesantā projektā. Iespējams, nāksies mazliet apslāpēt ambīcijas, bet būsi tikai ieguvējs.

ŪDENSVĪRS

Lieliski veidosies lietišķie kontakti, taču, kad nonāksi līdz darīšanai, tad izrādīsies, ka jāiegulda nopietns darbs. Strādā ar atdevi un bankas kontā ienāks tīkams papildinājums.

ZIVIS

Darba nedēļa apgriezienus uzņems lēnītēm. Nebūsi noskaņots uz varoņdarbiem, labprātāk komunicēsi ar kolēģiem un draugiem, apspriedīsi, kā kuram svētkos gājis.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu