Foto Vizītē Rīgā ieradies Armēnijas Nacionālās Asamblejas prezidents

TVNET/LETA
Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa un Armēnijas Nacionālās Asamblejas prezidents Alens Simonjans (Alen Simonyan) tikšanās laikā Saeimas namā.
Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa un Armēnijas Nacionālās Asamblejas prezidents Alens Simonjans (Alen Simonyan) tikšanās laikā Saeimas namā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijā oficiālā vizītē ieradies Armēnijas Nacionālās asamblejas prezidents Alens Simonjans, informēja Saeimas preses dienestā.

Trešdien, 26.jūnijā, plkst.9 Simonjans tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Daigu Mieriņu (ZZS), un pēc tikšanās paredzēts kopīgs preses brīfings. Tāpat Saeimas priekšsēdētāja un Armēnijas Nacionālās Asamblejas prezidents noliks ziedus pie Brīvības pieminekļa.

Viesojoties Latvijā, Simonjans tiksies arī ar Saeimas priekšsēdētājas biedri Antoņinu Ņenaševu (P), kā arī Saeimas sekretāru Edvardu Smiltēnu (AS). Tāpat Armēnijas Nacionālās asamblejas prezidentam paredzēta tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču un ārlietu ministri Baibu Braži, kā arī Latvijas Okupācijas muzeja apmeklējums.

Simonjans vizītē Latvijā uzturēsies līdz 27.jūnijam.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu