Ceturtdienas horoskops: 27. jūnijs

Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 26. jūnijam.

AUNS

Tu kā ražīgs strādātājs gribēsi uzņemties vairākus pienākumus vienlaikus. Vajadzētu gan izvērtēt vai apjoms atbilst līgumā noteiktajam un runāt par papildus samaksu.

VĒRSIS

Ja saņem karjeras vai biznesa darījumu piedāvājumu, tad iespēju robežās jāievāc informācija par šo struktūru. Lai nesanāk tā, kā sakāmvārdā: no vilka bēgdams, uzskrēji lācim.

DVĪŅI

Ielūkojies darba vai sadarbības līgumos, paskaties bankas kontā un izdari secinājumus. Ļoti iespējams, ka vajag izvērtēt pienākumu un samaksas proporciju.

VĒZIS

Papildus pienākumus šodien neuzņemies, kaut arī tīri cilvēcīgi gribētos palīdzēt kolēģiem un glābt situācijas. Ja arī ir sajūta, ka ar visu tiksi galā, entuziasms var noplakt.

LAUVA

Strādāsi čakli un arī no citiem prasīsi kārtīgi paveiktu darbu. Ar padomu vai praktiski vajadzēs palīdzēt kādam draugam vai tuviniekam. Labie darbi vēlāk atgriežas dubultā.

JAUNAVA

Iespējami strīdi par to vai citu koncepciju vai darbu plānošanu. Tu zini, kā pareizāk, bet neuzņemies visu viens pats, bet sadali pienākumus vienmērīgi visiem kolēģiem vai partneriem.

SVARI

Tāda sajūta, ka neredzams spēks nospiedis bremzes pedāli... Darbus un jautājumus, kas iestrēguši, atliec uz vēlāku laiku. Savukārt idejas par peļņu vai biznesu pieraksti. Noderēs.

SKORPIONS

Tu esi rīcības cilvēks, bet pārdomu brīži dažkārt nepieciešami, kā arī mācības. Piesakies kursos, jo jauns skats uz situācijām ļoti noderēs. Pavērsies jauni apvāršņi.

STRĒLNIEKS

Veiksmes diena! Labas iespējas izvirzīties karjerā, parādīt savus profesionālos talantus. Dzirdēsi daudz atzinīgu vārdu. Ja ceļā gadās kāds nelabvēlis, atceries sakāmvārdu: „Suņi rej, karavāna iet tālāk.”

MEŽĀZIS

Ir tāds zelta vērts padoms: saspringtās situācijās skaiti līdz desmit! Šodien to vajag ievērot. Nestrīdies un neņem visu tuvu pie sirds. Citādi iztērēsi enerģiju un vēlāk būs žēl, ka esi sarunājis, ko lieku.

ŪDENSVĪRS

Ja plāno mainīt darbu vai biznesa koncepcijas, tad rūpīgi izvērtē situāciju: ko vari iegūt un ko zaudēt. Ieklausies arī intuīcijā – tā palīdzēs labi noorientēties situācijās un ieraudzīt izdevīgumu.

ZIVIS

Rūpju brīžus var sagādāt finanšu tēma. Vai optimizēt izdevumus? Tas būtu vienkāršākais, bet ne labākais variants. Meklē iespējas, kā nopelnīt vairāk!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu