Amatu atstās "DelfinGroup" valdes locekle Pudnika (1)

TVNET/LETA
Foto: publicitātes

Nebanku kreditētāja "DelfinGroup" valdes locekle un komercdirektore Sanita Pudnika atstās amatu no piektdienas, 28.jūnija, informēja kompānijas pārstāvji.

"DelfinGroup" valde turpinās darbu trīs valdes locekļu sastāvā. Valdē darbu turpinās valdes priekšsēdētājs Didzis Ādmīdiņš, valdes loceklis Aldis Umblejs un valdes loceklis Nauris Bloks.

Savukārt kompānijas vadības komandu stiprinās Edgars Kokins, kurš būs ieņēmumu direktors ("Chief Revenue Officer"). Turpmāk viņš vadīs uzņēmuma procesus, kas saistīti ar produktu un pakalpojumu pārdošanu, efektivitātes palielināšanu, filiāļu tīkla pilnveidošanu, starptautisko paplašināšanos, kā arī piedalīsies "DelfinGroup" stratēģiskās attīstības veidošanā.

Kokins ir strādājis 35 pasaules valstīs - Eiropā, Āfrikā, Āzijā un Dienvidamerikā, un guvis pieredzi tādos uzņēmumos kā "Eleving Group", "Nutrameg", "4Finance" un "Civitta".

"DelfinGroup" koncerna ieņēmumi pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, bija 50,423 miljoni eiro, kas ir par 40,9% vairāk nekā 2022.gadā, savukārt koncerna peļņa pieauga par 11,2% un sasniedza 6,628 miljonus eiro.

Kompānija "DelfinGroup" reģistrēta 2009.gadā. Līdz 2012.gada jūnija beigām kompānija strādāja ar nosaukumu "Lombards24.lv", bet tad mainīja nosaukumu uz "ExpressCredit". Savukārt par "DelfinGroup" kompānija pārtapa 2020.gada februāra sākumā. Uzņēmums strādā ar zīmoliem "Banknote" un "Vizia".

"DelfinGroup" akcionāri ir Aigaram Kesenfeldam piederošā "Alppes Capital" (18,35% ), Agrim Evertovskim piederošās SIA "EC Finance" (18,81%) un SIA "AE Consulting" (8,9%), Lindai Kesenfeldei piederošā "Curiosity Capital" (4,86%) un SIA "LK Investments" (4,9%). Kesenfeldu ģimenes SIA "L24 Finance" pieder vēl 0,26% "DelfinGroup" akciju.

Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.

Svarīgākais
Uz augšu