Jaunās Huawei FreeBuds 6i: inovatīva trokšņu slāpēšana un ātrā uzlāde melodiskai ikdienai

Foto: Publicitātes foto

Tehnoloģiju uzņēmums Huawei prezentē jaunās FreeBuds 6i austiņas, piedāvājot vēl baudāmāku trokšņu slāpēšanas pieredzi, kā arī ērtu un minimālistisku bezvadu austiņu dizainu un ātro uzlādi, lai ļautu lietotājiem izbaudīt pēc iespējas melodiskāku ikdienu.

Klausīšanās bez uztraukuma par uzlādi

Jaunās bezvadu austiņas spēj nodrošināt ne tikai pārsteidzoši klusu vidi, bet arī ilgu darbības ilgumu. Huawei produktu apmācību vadītājs Mikus Tillers stāsta: “FreeBuds 6i spēj darboties līdz pat 35 stundām ar uzlādes ietvaru un līdz pat astoņām stundām ar vienu uzlādi. Huawei FreeBuds 6i ir aprīkotas ar ātrās uzlādes funkcijām, kas pielāgotas mūsdienu dinamiskajam dzīvesveidam. Lai netiktu palaists garām neviens mirklis, pietiek tikai ar desmit minūšu uzlādi, lai izmantotu austiņas vēl četras stundas.”

Trokšņu mazināšana mierīgai un klusai ikdienai

Kas iepriekš bija pieejams tikai Pro sērijas austiņās, tagad ir pieejams arī Huawei FreeBuds 6i Intelligent Dynamic ANC 3.0, kas ļauj panākt precīzu un īpaši pielāgotu trokšņu slāpēšanu. “Jaunajās austiņās trokšņu samazināšanai pievērsta lielāka uzmanība nekā iepriekš. Intelligent Dynamic ANC 3.0 tehnoloģija ģenerē trokšņa slāpēšanas parametrus, izmantojot reāllaika modelēšanu un pielāgojoties 34 dažādiem scenārijiem. Bezvadu austiņas spēj intuitīvi apslāpēt, piemēram, skaļu cilvēku pūli tirdzniecības centrā vai tieši otrādi nodrošināt pietiekamu skaņas līmeni, braucot ar riteni, tai pat laikā uzturot ērtu ausu spiediena līmeni,” norāda eksperts.

FreeBuds 6i uzrauga troksni ik pēc 2,6 mikrosekundēm un aptuveni sekundes laikā pielāgo parametrus atbilstoši apkārtējai videi. Ierīcei ir trīs mikrofonu sistēma, kur divi ārējie mikrofoni uztver apkārtējo troksni, bet viens iekšējais mikrofons nosaka troksni auss kanālā. Papildus tam, austiņās ir iebūvēts 11 mm četru magnētu dinamisks skaļrunis, kas rada reversos skaņas viļņus, lai neitralizētu jebkuru troksni, kas nonāk ausīs.

Trokšņu slāpēšanas efektivitāti pilnveido pieci uzlabojumi gan pasīvās, gan aktīvās trokšņu slāpēšanas funkcijās. Viens no galvenajiem uzlabojumiem ir trokšņu filtrēšanas kamera, kas paredzēta vidējo un augsto frekvenču (1 kHz līdz 3 kHz) trokšņu slāpēšanai. Tāpat trokšņu slāpēšanu palīdz nodrošināt ausu uzgaļi, kas ir pieejami trīs izmēros un izgatavoti no ādai draudzīga šķidrā silikona. Šiem uzgaļiem ir par 75% biezāka augšdaļa un par 25% biezāki paši uzgaļi, kas nodrošina vēl labāku piegulšanu ausīm un pilnīgāku komfortu.

Foto: Publicitātes foto

Dizains – par ērtību un minimālismu

Bezvadu austiņas FreeBuds 6i piedāvā minimālistisku un gaumīgu austiņu dizainu klasiskā izskatā trīs krāsās – baltā, melnā un violetā. Austiņu ērtais dizains ļauj tās nēsāt ilgi un bez diskomforta, tāpat austiņām ir IP54 putekļu un ūdens izturība. Turklāt, austiņas var viegli pārvaldīt, izmantojot pieskārienus vai “AI Life” mobilo lietotni.

Bezvadu austiņas FreeBuds 6i ir pieejamas tirdzniecībā Latvijā par 99 EUR.

Uz augšu