Bieži vien gadās tā, ka es vispirms izlasu cilvēku šūmēšanos par kādu tēmu sociālajos tīklos, bet tikai pēc tam pilnu rakstu par to – kas tad īsti patiesībā atgadījies. Šoreiz bija tieši tāda reize. No sociālajiem tīkliem uzzināju, ka tiesa un CSDD absolūti nelietīgi izrīkojušies ar kādu nabaga pilnīgi nevainīgu kungu, kurš aiz labas sirds tikai centies palīdzēt.

Lūk, atveru tviteri, bet tur cilvēkiem viss uzreiz skaidrs:

- Tādi auni tie CSDD, psc. Būtu samaksājuši 1k, nevis 4k saviem ITešnikiem.

- Pajoliņi @CSDD_LV, nav jau brīnums ka viņi IT pasaulē neko nejēdz.

- Civilizētā pasaulē izgudrotājs saņemtu normālu kompensāciju, bet ex komunistiem ir citas metodes.

- Iespējams tikai Latvijā.

- Nu kur ir visi lato lapsas liepnieki koli rinkēviči liānas kad ir izdarīts noziegums pret pilsoni? Kur borovkovi sārti ijābi?

- Kauns @CSDD_LV, pilnīga nekompetence no jūsu puses. Cits dara jūsu darbu un sargā mūsu visu drošību un tāda ir jūsu pateicība... Normālā pasaulē tur uzreiz izmaksā premiju un kopistiski salabo.

- Izlasīju rakstu. Stulbums stulbuma galā. Gribēja palīdz sistēmai, sistēma vēl par grēkāzi uztaisīt mēģina. Tfu bļ. Un vēl brīnās ko piemēram uz tām pašām vēlēšanām neraujas neviens...

Tālāk, protams, jādodas izlasīt visās detaļās, ko ļaunie CSDD sastrādājuši, ķēmi tādi. Nu un izrādās, ka Latvijā pazīstamais izgudrotājs Raimonds Skuruls veltījis daudzas stundas sava laika, atradis CSDD sistēmā “caurumu” un par tā atklāšanu uzņēmumam prasījis tūkstoti eiro.