Laikraksts: Traģiskajā avārijā Blīdenes pagastā otrdien bojā gājusi ģimene no Aizputes (6)

TVNET Auto
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Šī nedēļa Latvijā iesākusies ar ļoti skumjām ziņām par trīs traģiskām avārijām uz Liepājas šosejas. Laikraksts "Kurzemes Vārds" noskaidrojis, ka 25. jūnija avārijā starp vieglo auto "Volvo" un kravas spēkratu "Scania" bojā gājusi ģimene no Aizputes.

Ar skumju ierakstu sociālajā tīklā "Facebook" dalījusies Aizputes vidusskola.

Jau ziņots, ka 25. jūnijā Saldus novadā, Zirņu pagastā notika sadursme starp automašīnu "Mercedes-Benz" un "Mazda". Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis, vadot automašīnu "Mazda", izbrauca uz galvenā ceļa, kur notika sadursme ar automašīnu "Mercedes-Benz". Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja automašīnas "Mazda" vadītājs.

Tajā pašā dienā policijā saņemta informācija, ka Saldus novadā, Blīdenes pagastā, uz Liepājas šosejas notika sadursme starp vīrieša vadītu "Volvo" un kravas auto "Scania". Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis, vadot automašīnu "Volvo", veica apdzīšanas manevru, iebrauca pretējā braukšanas virziena joslā, kur notika sadursme ar pretim braucošo smago transportlīdzekli "Scania".

Negadījumā dzīvību zaudēja automašīnas "Volvo" vadītājs, viņa sieva un nepilngadīgais bērns, pavēstīja Valsts policija.

Savukārt 26. jūnijā policijā saņemta informācija, ka Blīdenes pagastā sešpadsmitgadīgs jaunietis, vadot automašīnu "Citroen", zaudējis kontroli pār spēkratu, iebrauca pretējā braukšanas virziena joslā, kur notika sadursme ar pretim braucošo smago transportlīdzeklī "DAF".

Negadījumā dzīvību zaudēja automašīnas "Citroen" vadītājs un pasažiere - jaunieša māte.

Par visiem trim ceļu satiksmes negadījumiem Valsts policijā ir sākti kriminālprocesi.

Portāls TVNET izsaka līdzjūtību bojāgājušo tuviniekiem un draugiem.

Nepalaid garām!
Uz augšu