Kuldīgas slimnīcā sagaidīts šā gada 200. jaundzimušais

TVNET
Foto: Kuldīgas slimnīcas arhīvs

Vienā no karstākajām vasaras dienām, 26. jūnijā, Kuldīgas slimnīcā sagaidīts 2024. gada 200. jaundzimušais. Tas ir puisītis Everts Eliass, kurš ir pirmais bērniņš ventspilnieku Endijas un Riharda ģimenē.

Ģimene kādu laiku dzīvo Rīgā, bet, paļaujoties uz savu ginekologu – dzemdību speciālistu Dr. Sergeju Gurjanovu, kuram tieši 26. jūnijā bija dežūra Kuldīgas slimnīcā, Endija un Rihards sagaidīt dēliņu brauca uz Kuldīgu. To, ka Everts Elias Kuldīgas slimnīcā ir šā gada 200. bērniņš, ģimene uzzināja, kad visi trīs kopā jau bija apraduši ar jauno situāciju.

“Esam patiesi priecīgi, ka savu dēliņu sagaidījām tieši šeit, Kuldīgas slimnīcā. Šeit mūs sagaidīja un apmācīja ļoti zinošs un pretimnākošs kolektīvs,” atzina jaunā māmiņa, saņemot Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēža Andra Aniņa apsveikumu.

Ģimenēm, kuras vēl tikai gatavojas kļūt par vecākiem, Endija un Rihards vēl: “Saticību un izturību, pārējo jaunais ģimenes loceklis iemācīs!”

Everts Eliass ģimenē ir pirmdzimtais, kā arī pirmais mazbērns saviem vecvecākiem, kuri nu priecīgi visus gaida mājās.

Šā gada 100. jaundzimušais Kuldīgas slimnīcā bija meitenīte Kima. Sagaidot simto bērniņu, zēnu un meiteņu skaits bija izlīdzinājies vienādā proporcijā. Sagaidot 200. jaundzimušo, stiprais dzimums guvis pārsvaru. Piedzimuši 102 zēni un 98 meitenes.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu