Piektdienas horoskops: 28. jūnijs

Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 28. jūnijam.

AUNS

Kolēģi ļoti novērtēs tavas komunikācijas prasmes un līdera dotības. Pienākumu daudz un vienā brīdī gribēsies atmest ar roku. Saņemies – brīvdienas jau tūdaļ klāt.

VĒRSIS

Daudziem jau brīvdienu sajūta, bet tev jātiek galā ar kāda kolēģa vai biznesa partnera neizdarības sekām. Tas var būt kaitinoši, taču – kurš gan cits to spēs atrisināt, ja ne tu?

DVĪŅI

Neparastas idejas. Varbūt tev tās nāksies skaidrot vairākkārt, taču rezultātā būs slava, gandarījums un arī atdeve materiālā izteiksmē. Ļoti ražīga piektdiena!

VĒZIS

Pienākumus paveic pēc labākās sirdsapziņas, bet par pārējo nesatraucies. Profesionālajā vidē iespējami strīdi un stresa pilnas situācijas. Varbūt vajag uzrakstīt atvaļinājuma pieteikumu?...

LAUVA

Darbs paņems daudz enerģijas, un, iespējams, par to būs jādomā arī brīvdienās. Vajadzētu pievērsties jauniem projektiem un aktuāla arī kontaktu veidošana – var rasties interesanti varianti.

JAUNAVA

Rosīga diena. Profesionālajā vidē pārmaiņas, jauni pienākumi, darba kvalitātes uzlabošana ar mūsdienu tehnoloģijām. Izpēti tīmeklī semināru piedāvājumus.

SVARI

Jāmācās nospraust personīgās robežas. Vai vismaz jārunā par adekvātu atalgojumu, piemaksu, prēmiju. Daudzi jau dzīvo brīvdienu noskaņās, bet tev darbu pāri pārēm...

SKORPIONS

Ja kāds lūdz padomu, tad palīdzi, bet par šķīrēju svešos kašķos uz savu galvu neej – parasti tiek tam, kurš atrodas pa vidu. Ieklausies arī intuīcijā, ja arī iepriekš licies, ka tie ir māņi.

STRĒLNIEKS

Piņķerīga diena un grūti pierādīt savu taisnību. Ja kārto lietišķas darīšanas, rēķinies, ka ar amatpersonām iespējama nesaprašanās. Svarīgos jautājumus labāk atliec uz nākamo darba nedēļu.

MEŽĀZIS

Neviens neapšauba tavas līdera dotības, to vēlreiz nevajag pierādīt. Taču vēlams pavērtēt, ko patlaban dari, kāpēc dari un kāda jēga? Lai enerģija neaizplūst tukšgaitā.

ŪDENSVĪRS

Organizē lietišķas tikšanās. Sekmīgas sarunas par jaunām iespējām darbā, biznesā, par karjeru vai darījumiem. Satiksi domubiedrus, kam tās šķiet saistošas.

ZIVIS

Darbu daudz, bet tu perfekti pratīsi izstāstīt savas ieceres, un iedvesmot kolēģus vai darījumu partnerus. Interesants sadarbības piedāvājums var nākt pavisam negaidot.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu