Svētdienas horoskops: 30. jūnijs

Foto: undplash

Horoskops svētdienai, 30. jūnijam.

AUNS

Organizē pasākumu draugiem – ballīti vai pikniku. Prieks un gandarījums arī no iesaistīšanās labdarības projektos. Dari labus darbus, jo dalīts prieks ir divkāršs prieks.

VĒRSIS

Diena paies darbojoties mājas saimniecībā: kaut kas jāsakārto, jāuzpoš. Ja ir dārzs, tad jāsēj un jāstāda. Aicini talkā radus un draugus – kopā raitāk un jautrāk.

DVĪŅI

Labs laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai, tikai pašam tas jāvēlas. Izrunājies ar otro pusīti, bet, ja esi brīvs, tad atver sirdi burvīgam piedzīvojumam.

VĒZIS

Iespējamas peripetijas privātajā dzīvē. Ātrumā nesaki un nedari neko tādu, ko vēlāk nāktos nožēlot. Nesavaldība var pārvērsties destruktīvā konfliktā. Jaunas iepazīšanās jāvērtē ar kritisku skatu.

LAUVA

Izmēģini jaunas veselīgu našķu receptes, un ielūdz ciemos draugus. Visi slavēs, un tu ar sevi ļoti leposies. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

JAUNAVA

Nepaliec mājās, bet dodies izbraucienā pa Latvijas skaistajām vietām, pilīm un muižām vai uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm. Kultūrvēsturisku objektu apskate iedvesmos.

SVARI

Pavadi šo dienu ar savējiem mājīgā atmosfērā. Vajag pazvilnēt atpūtas krēslā, patērzēt ar draugiem, piezvanīt seniem paziņām. Daudz vieglu sarunu par neko un labs garastāvoklis.

SKORPIONS

Nesteidzīga un ģimeniska diena. Gribēsi palutināt savējos, pagatavot ko gardu. Neiesaisties svešos strīdos un neklausies baumotājos, kuri var uzrasties ne lūgti, ne aicināti.

STRĒLNIEKS

Vajag sarunas, informāciju, gribas papļāpāt un uzzināt jaunumus. Sazinies ar draugiem un patērzē, kā kuram klājas. Daudz enerģijas un vēlme pēc komunikācijas.

MEŽĀZIS

Vari ieplānot saimniecības darbus, un pēc tam sarīkot ģimenes sanākšanu. Lieliska diena, lai baudītu vasaru, labu kompāniju un augļu smūtiju vai ko citu spirdzinošu.

ŪDENSVĪRS

Draugi aicinās izbraucienā. Nesēdi mājās - vajag izklaidēties un pirms darba nedēļas izvēdināt galvu. Izbaudīsi vasaru un sirds sāks pukstēt straujāk.

ZIVIS

Kāds gribēs izdaiļot mājokļa interjeru, kāds uzlabot apģērbu, kāds sākt gleznot vai kā citādi radoši izpausties. Burvīga diena, lai atklātu sevī jaunus talantus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu