Kurai horoskopa zīmei šonedēļ gaidāma super veiksme?! Horoskopi visām zīmēm

Foto: Unsplash

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 1. līdz 7. jūlijam.

AUNS

Ticējumu par naudas glabāšanu sarkanā makā, lai tā vairotos, vari nepārbaudīt – neatkarīgi no maka krāsas vai bankas konta ciparu kombinācijas ienākumi vairosies. Un galvenais faktors – tavs darbs. Precīzi mācēsi izklāstīt idejas un atradīsies cilvēki, kas vēlas sadarboties. Ja labi nopelnīts, tērējies savam priekam. Esi pelnījis! Brīvo laiku labprāt pavadi gan veicot mājas darbus, gan kopā ar savējiem ballējoties. Mīļuprāt visus uzņemsi, pacienāsi, un katram atradīsies labs vārds. Ja sirds brīva, vasaras vakari aicināt aicina uz romantiku.

VĒRSIS

Kad Vērsis izlemj, pa kuru ceļu ejams, neviens un nekas tevi neatturēs. Ja arī kādi darbi bremzējas, ar apņēmību un neatlaidību panāksi savu. Veiksmīgs laiks ārzemju tēmai. Ja ir iespējas, ieplāno tālu ceļojumu - apskatīt izcilākos pasaules brīnumus. Ja jāstrādā, tad seko līdzi nozares jaunumiem pasaulē. Konservatīvisms gan ik pa laikam gribēs ņemt virsroku, taču loģika un nākotnes redzējums būs stiprāks. Mājās gādā par saticību - visi problemātiskie jautājumi jāizrunā, respektējot otrās pusītes viedokli. Jo sirdī lielāka harmonija, jo vairāk mīlestības.

DVĪŅI

Ļoti daudz informācijas it kā no ticamiem avotiem, taču esi uzmanīgs. Ja rodas kaut vismazākās šaubas, - un arī tad, ja nerodas – pārbaudi un izpēti. Kāds gudrs cilvēks teicis, ka baumas ir nelaime, kas pasaulē izplatās visātrāk. Ja būsi iesaistīts to izplatīšanā, vari nonākt neveiklās situācijās. Profesionālajās lietās veiksme - radīsies idejas, būs radošā dzirksts un izpratne, kā to visu realizēt praksē. Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs ilgas pēc tām skaistajām jūtām, ko sauc par mīlestību. Ģimenes cilvēkiem sirsnība un kopīgi piedzīvojumi.

VĒZIS

Vasaras viducītis ir tavs laiks, būsi uz iedvesmas viļņa un visi darbi ies no rokas. Raugies, kur nopelnīt vairāk, kā izvirzīties. Ja esi darba ņēmējs, tad ir visas iespējas sevi parādīt un gūt priekšniecības un kolēģu cieņu. Iespējams, tev prasīs padomu, uzticēs apmācīt kādu jauno darbinieku, un tam var sekot arī paaugstinājums. Biznesā būs daudz no sevis jāatdod, bet rezultāts jau visai drīz parādīsies bankas kontā. Nedēļas nogalē dodies uz brīvdabas koncertu, gadatirgu, sauļojies, peldies. Un ļaujies mīļām emocijām.

LAUVA

Prāts ar emocijām līdzsvarā – ja arī darbā risināmi kādi saspringti jautājumi, spēsi koncentrēties un pieņemt vislabākos lēmumus. Tas vairos kolēģu vai biznesa partneru cieņu, un pavērs jaunas iespējas. Jāpavērtē līdzšinējā darbošanās - varbūt kaut kas jāmaina. Var izveidoties veiksmīga sadarbība ar ārvalstu partneriem, nākt piedāvājums no citas valsts. Brīvajā laikā rūpes par ģimeni un vecākās paaudzes radiniekiem. Savukārt brīvajām sirdīm iespējama liktenīga satikšanās ar īsto un vienīgo.

JAUNAVA

Šī nedēļa paņems daudz enerģijas profesionālajā jomā. Kaut arī dažu brīdi gribēsies saulīti debesīs pieturēt, lai tā tik ātri nerit uz vakara pusi, kopumā ļoti daudz izdarīsi. Tavas spējas tiks novērtētas un var pavērties pavisam jauni plašumi. Uzdrošinies un pieņem izaicinājumus! Svarīga arī privātā dzīve. Iespējama interesanta tikšanās, bet izvērtē, vai tas ir īstais cilvēks – ar līdzīgām dzīves un morāles vērtībām. Ja ir, tad, ļoti iespējams, esi saticis savu īsto mīlestību. Pāriem brīvdienās vēlams doties nelielā ceļojumā un pabūt divatā.

SVARI

Lūdzu, nekaitināt…! Harmoniju mīlošie Svari parādīs pavisam citas rakstura šķautnes. Šajā nedēļā piktumu radīs citu neizdarība un apstākļi, kurus diez vai būs tavos spēkos jelkādi ietekmēt. Reizumis vajag “nolaist tvaiku”, lai pēc tam var mierīgi un ražīgi darboties. Profesionālajās lietās veiksme un panākumi. Intuīcija un spēja uztvert cilvēku noskaņojumu ļaus perfekti orientēties visdažādākajās situācijās. Brīvo laiku pārsvarā veltīsi mājas saimniecībai un ģimenes lietām. Mīlestības tēmā kaislības, kas tik ļoti piestāv ziedošiem vasaras vakariem.

SKORPIONS

Stabils darbs vai bizness ir vērtība, taču reizēm sāk urdīt nemiers un vajag pārmaiņas, piedzīvojumus un nezināma ceļa sajūtu. Pienācis laiks sākt ko jaunu! Dažu brīdi tāda sajūta, ka galva krakšķ no domu drūzmas. Izveido plānu un tāmi, apzini cilvēkus, kas varētu būt tavā komandā un darbojies. Protams, arī par sevi nevajag aizmirst: ja bijusi liela slodze, tad noteikti atpūties, dodies garākas pastaigās, sāc no rītiem skriet, apmeklē sporta zāli vai meditāciju nodarbības. Sirdslietās romantiskas vēsmas. Vasaras vakari reibina, iedvesmo un aicina būt mazliet neprātīgiem.

STRĒLNIEKS

Nezināmais vilina! Tevī mīt piedzīvojumu meklētāja un jaunatklājēja gars. Būsi noskaņots doties pretī nezināmajam un piekrist jauniem izaicinājumiem. Ir vērts padomāt par savu biznesu, bet, ja tev jau ir uzņēmums, tad koncentrē spēkus tā attīstībai. Mazliet gan jāuzmanās no pārsteidzības, taču kopumā veiksme ir ar tevi. Interesantas iespējas var pavērt jaunāko tehnoloģiju apguve, seko līdzi savas jomas novitātēm. Privātajā dzīvē atbalsts un uzmundrinājumi. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsto cilvēku. Izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus.

MEŽĀZIS

Vajag sadarboties un ieklausīties citu cilvēku viedokļos - ja arī tie radikāli atšķiras no tava skatījuma. Daudz kas ir diskutējams, un, kā vēsta sakāmvārds: "Strīdos dzimst patiesība." Labāki rezultāti būs komandas darbam. Lielisks laiks, lai būtiski palielinātu ienākumus. Nedēļas nogale ģimenes lokā: būs kopīga saimniekošana, radu saiets un uzpošanas talkas ar jautru ballīti noslēgumā. Mīlestībā ilgas pēc kā liela un skaista. Vai tici, ka tev kāds vai tu kādam vari no debesīm nonest zvaigzni?

ŪDENSVĪRS

"Tev vispirms ir jāiemācās spēles noteikumi. Un tad tev ir jāspēlē labāk par pārējiem," tā esot teicis Alberts Einšteins. Šī nedēļa domāta, lai noorientētos "laikā un telpā", t.i. saprastu, kas patlaban ir un kas nav svarīgi. Iedziļinies darba jautājumos, analizē projektus, raksti biznesa plānu. Lai gūtu panākumus, nepieciešama sagatavošanās. Attiecību tēmā dzīve var uzdāvāt brīnišķīgu iepazīšanos un kaislības, kas uzliesmo kā ogles no vēja. Ļaujies piedzīvojumiem un izbaudi dzīves skaistos brīžus. Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājās.

ZIVIS

Būsi nepārtrauktā kustībā un rosībā. Tik daudz pienākumu, ka tos vajadzētu dalīt vismaz diviem cilvēkiem. Bet, ko darīt… kāds kolēģis devies atvaļinājumā, kādam nav pieredzes vai iemaņu. Būsi kā "glābējzvans", bet tas parādīsies arī bankas kontā. Var nākt vilinošs piedāvājums. Iespējams, pirmajā brīdī būsi apmulsis, taču ilgi kavēties ar lēmumiem nevajag. Kā zināms, vieta nekad tukša nepaliek, un kāds cits var pasteigties pirms tevis. Brīvajā laikā dažādas sabiedriskās aktivitātes. Attiecībās svarīga pārliecība, ka blakus ir cilvēks ar līdzīgiem pasaules uzskatiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu