Trešdienas horoskops: 3. jūlijs

Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 3. jūlijam.

AUNS

Svarīgās lietās kontroli paturi savās rokās un pievērsies finanšu tēmai. Nauda jātērē apdomīgi un nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai veikt lielu līzinga pirkumu.

VĒRSIS

Finanšu jomā kaut kas var kavēties, tāpēc seko līdzi ienākumiem un pārbaudi, vai tavā bankas kontā ir viss, kam tur vajadzētu būt. Vakars piemērots vasarīgai romantikai.

DVĪŅI

Darbā kaismīgi strīdi, diskusijas un viedokļu atšķirības. Ja iespējams, nekur neiesaisties. Vakarā velti laiku pats sev – atpūties, lasi, izglītojies.

VĒZIS

Šodien mazliet nešpetns garastāvoklis. Var rasties vēlme pateikt visiem visu. Tomēr – apdomā vai vajag. Vakarā izej pastaigā, izbrauc ar divriteni vai kā citādi izvēdini galvu.

LAUVA

Emocionāli dzīvosi līdzi visam notiekošajam darbā vai biznesā, taču – vai ir vērts? Apstājies, apdomā un pieņem racionālus lēmumus. Tavam laikam ir vērtība.

JAUNAVA

Vajadzētu turēties tālāk no situācijām, kurās citi strīdas un emocionāli izskaidrojas. Paša intereses pirmajā vietā - var rasties iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm.

SVARI

Ja profesionālajā jomā nāk kādas pārmaiņas vai nav saprašanās ar priekšniecību, neņem to tuvu pie sirds un necenties pierādīt savu taisnību. Šodien daudz svarīgāks dvēseles miers.

SKORPIONS

Daudzās lietās gaidāma veiksme. Ir iespējas izveidot jaunus kontaktus. Nospraud mērķi un dari – iecerētais izdosies. Svarīgi atcerēties un likt lietā iepriekšējo pieredzi.

STRĒLNIEKS

Ar naudu jābūt apdomīgam, jo iespējami negaidīti izdevumi. Slēdzot līgumus, iedziļinies juridiskās niansēs. Vakarā vajag izkustēties – vēlamas sportiskas aktivitātes.

MEŽĀZIS

Neskaitāmi darbi. Šī dieniņa paskries kā ar vēja spārniem. Grūti saprast – kur tas laiks palika?! Dienas beigās vajag saplānot svarīgākos darbus rītdienai.

ŪDENSVĪRS

Mēģini šodien paspēt visu, ko plānoji. Veiksmes atslēga aktīvā darbībā. Ir iespējas izcelties darbā un uzlabot finanšu stāvokli. Savukārt pasākumos vari izveidot noderīgus kontaktus.

ZIVIS

Daudz ideju, kuras kolēģi augstu novērtēs. Kreativitāte un radošās domas lidojums – tieši tas šobrīd nepieciešams. Arī tad, ja darbojies lietišķā vai eksaktā jomā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu