Trešdienas pievakarē kavējas vilcieni maršrutā Rīga-Sigulda

TVNET/LETA
Siguldas autoosta un dzelzceļa stacija.
Siguldas autoosta un dzelzceļa stacija. Foto: Paula Čurkste/LETA

Trešdienas, 3. jūlija, pēcpusdienā tehnisku iemeslu dēļ kavējas vilcieni maršrutā Rīga-Sigulda, liecina AS "Pasažieru vilciens" (PV) publiskotā informācija.

Vilciens Sigulda (plkst.17.11)-Rīga (plkst.18.21) brauc ar aptuveni 80 minūšu kavējumu.

No Siguldas dzelzceļa stacijas aptuveni no plkst.18 līdz 18.10 tiek norīkots autobuss pasažieriem, lai nokļūtu Rīgā. Autobuss piestās Inčukalna dzelzceļa stacijā un tad brauks līdz Rīgas stacijai. Pasažieri autobusā var izmantot vilciena biļetes.

Vilciens Rīga (plkst.15.30)-Sigulda (plkst.16.40) stāv dzelzceļa posmā Egļupe-Sigulda. Paredzamais kavējums ir aptuveni 90 minūtes.

PV pārstāvis Edgars Butāns skaidroja, ka ap plkst.17 posmā starp Silciemu un Siguldu tehnisku iemeslu dēļ apstājās uz Siguldu braucošais dīzeļvilciens. Vilcienam tika konstatēts hidrovārsta bojājums. Patlaban no Rīgas uz notikuma vietu jau ir devies palīdzības vilciens, kas bojāto vilcienu un tajā esošos pasažierus nogādās gala stacijā Siguldā.

Savukārt vilciens Zilupe (plkst.15.06)-Rīga (plkst.19.40) brauc ar aptuveni 32 minūšu kavējumu laikapstākļu dēļ.

PV izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš PV 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu