Ceturtdienas horoskops: 4. jūlijs

Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 4. jūlijam.

AUNS

“Ko nevar celt, to nevar nest,” tāds tas sakāmvārds. Bet – ja divatā vai trijatā? Šodien ir vērts padomāt par to, kas nākotnē varētu būt tavi sadarbības partneri. Laba diena spēcīgas komandas veidošanai.

VĒRSIS

Dota iespēja noslēgt izdevīgus darījumus, risināt sarunas ar bankām un iestādēm. Daudz enerģijas un mērķtiecība. Šodien ieliec pamatus nopietniem nākotnes projektiem.

DVĪŅI

Nedari vairākas lietas vienlaikus, ja arī pašam šķiet, ka visu vari, visu paveiksi un paspēsi. Iespējamas kļūmes, kuras jālabo ilgi. Risinājumu meklē radoši, arī tad, ja darbs ar skaitļiem vai tehniku.

VĒZIS

Domājot par darbu vai jauniem projektiem, apdomā un izvērtē, kas ir un kas nav izdevīgi, un ko vari iegūt un ko pazaudēt. Sargies no pārsteidzības emociju iespaidā.

LAUVA

No rīta jāsaplāno darbi, jāsadala ar kolēģiem, lai vēlāk varētu darīt to, ko pašam labpatīk. Padomā par atvaļinājumu un ieskaties tūrisma firmu portālos.

JAUNAVA

Vēlēsies izprast pasaules lietu kārtību un rast atbildes uz eksistenciāliem jautājumiem. Taču daudz filozofēt nebūs laika – darbā iespējamas ātri risināmas situācijas.

SVARI

Esi uzmanīgs un rūpīgs. Jāpievērš papildus uzmanība līgumiem, dokumentiem, naudas lietām, taču kopumā diena sekmīga. Daudz paspēsi izdarīt.

SKORPIONS

Kolēģiem noderēs tava pieredze, mājiniekiem tavi padomi. Diena ļoti lietišķa, taču pievakarē noskaņojums mazliet aušīgs. Ir taču romantiskais vasaras laiks.

STRĒLNIEKS

Panākumus nodrošinās zināšanas. Ja mācību laiks jau aiz muguras, vienalga vajadzētu atsvaidzināt prasmes. Noderēs kaut kas no tiešsaistes kursu piedāvājuma. Tādi atrodami arī vasarā.

MEŽĀZIS

Šī ir tāda diena, kad var nozust svarīga informācija. Izturies rūpīgi pret tehnoloģiskajām ierīcēm, neaizmirsti kaut kur telefonu, un datoru izslēdz tā, kā tas jādara.

ŪDENSVĪRS

Lieliska diena, lai veidotu lietišķos kontaktus un parādītu, ka esi spilgta un neordināra personība. Vienīgais iespējamais traucēklis -emocijas. Neļauj tām vaļu, ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta.

ZIVIS

Lai ko tu būtu iecerējis, visu pārdomā un parēķini. Sevišķi uzmanīgam jābūt naudas lietās. Labāk pietaupīt, nevis tērēt. Vakarā jauka atpūta kopā ar cilvēkiem, kas saprot tevi no pus vārda.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu